Бебешки магазин Дундьо

Бебешки магазин Дундьо

  • Детска тротинетка PUKY R 07 Малина Антрацит

Детска тротинетка PUKY R 07 Малина Антрацит

Все още без оценка Напишете коментар
342.90лв.
Код на продукта:
5406
SKU: 5406
Производител:
Puky
  • *Безплатна доставка

  • *Дундьо CLUB

Детска Тротинетка PUKY R 07 - Ускори Авантюрата!
 
Детската тротинетка PUKY R 07 е идеална за деца на възраст над 4,5 години и с височина от 110 см. Проектирана за малки авантюристи с увереност в уменията си за балансиране, тази тротинетка предлага по-динамично и стимулиращо преживяване. Със своите надуваеми спортни гуми и алуминиеви капли, R 07 е перфектният избор за разширяване на игровите граници и превземане на нови терени.
 
Основни Характеристики:
*Стъпенка с Непързаляща Се Повърхност: Осигурява стабилност и безопасност при оттласкване, подходяща дори в лоши метеорологични условия.
*Спирачка с Челюсти на Задното Колело: Предлага ефективен контрол на скоростта и безопасно спиране.
*Безопасни Гумени Ръкохватки: Със защитен външен кант за предпазване на малките длани.
*Сачмени Лагери на Кормилото: За плавно и лесно управление.
*Двуцветни Алуминиеви Капли: Стилен и съвременен дизайн.
*Надуваеми Спортни Гуми: Идеални за всякакви пътни условия и осигуряващи максимален комфорт.
*Мек Предпазен Калъф на Кормилото: Допълнителна безопасност при употреба.
*Стойка: Улеснява паркирането на тротинетката при почивка.
 
Усъвършенствано Управление и Маневреност:
PUKY R 07 е оптимизирана за малки пилоти, които вече имат опит с балансиране на две колела. Спирачката с челюсти на задното колело осигурява точен контрол във всяка ситуация, давайки на детето спокойствие и увереност при спускания и ускорения.
 
Комфорт и Стабилност:
Надуваемите спортни гуми на тротинетката гарантират отлично поглъщане на неравности, предоставяйки плавно и удобно движение. Алуминиевите капли добавят допълнителна издръжливост и стил, правейки R 07 не само функционална, но и визуално привлекателна.
 
Издръжливост и Практичност:
Праховото боядисване на конструкцията защитава тротинетката от корозия и износване, удължавайки нейния живот и запазвайки външния й вид. Интегрираната стойка и мекият предпазен калъф на кормилото са пример за практичността, с която е създадена тротинетката, улеснявайки ежедневието на активното дете.
 
Тротинетка PUKY R 07 е перфектният спътник за деца, които обичат скоростта и приключенията на открито. Превъзходните й характеристики осигуряват не само забавление, но и развиват физическите и координационни умения на младите спортисти.

Напишете коментар