Бебешки магазин Дундьо

Бебешки магазин Дундьо

  • Детска тротинетка PUKY R 03 Бяла

Детска тротинетка PUKY R 03 Бяла

Все още без оценка Напишете коментар
205.90лв.
Код на продукта:
5342
SKU: 5342
Производител:
Puky
  • *Безплатна доставка

  • *Дундьо CLUB

Детска Тротинетка PUKY R 03 - Изследвай Свободата на Движението!
 
Детската тротинетка PUKY R 03 е специално създадена за деца над 3 години с височина от 95 см, предлагайки стабилна и вълнуваща възможност за развитие на моторните умения и равновесие при малчуганите. С две колела и динамичен дизайн, тази тротинетка е перфектната следваща стъпка за малки деца, които вече могат да управляват по-стабилни средства за придвижване.
 
Основни Характеристики:
*Стъпенка с Непързаляща Се Повърхност: Осигурява стабилност и увереност при оттласкване, независимо от метеорологичните условия.
*Крачна Спирачка: Предлага надежден контрол и бърза реакция при спиране.
*Безопасни Гумени Ръкохватки: Защитават и предотвратяват хлъзгане на ръцете.
*Сачмени Лагери на Кормилото: За гладко управление с минимално усилие.
*Меки Плътни Гуми от EVA-Пяна: Идеални за градски условия, осигуряват устойчивост и дълготрайност.
*Допълнителни Екстри: Звънец за сигнализация и стойка за удобство при почивка.
 
Увереност и Контрол:
С двуколесната конфигурация, PUKY R 03 предлага изключителна увереност в управлението, идеална за деца, които вече са овладели основите на балансирането. Крачната спирачка е лесна за използване и осигурява бърза реакция, което е критично важно за безопасността на младите скоростни ентусиасти.
 
Комфорт и Маневреност:
Меките гуми от EVA-пяна са проектирани да минимизират усещането за неравности, улеснявайки придвижването по различни повърхности. Леката рамка и ергономичните ръкохватки подобряват маневреността, позволявайки на детето да се наслаждава на дълги часове игра без умора.
 
Издръжливост и Практичност:
Здравата конструкция с прахово боядисване гарантира, че тротинетката може да издържи на ежедневната употреба и да остане в отлично състояние въпреки изпитанията на времето. Без остри ръбове и с включен звънец и стойка, PUKY R 03 е създадена с мисъл за максимална безопасност и удобство.
 
 
PUKY R 03 не е просто тротинетка; тя е мост към самостоятелността и увереността на вашето дете. С този модел, малките приключенци могат безопасно да разширяват своите граници и да развиват своите умения в управлението и координацията, като същевременно се забавляват на открито.

Напишете коментар