Бебешки магазин Дундьо

Бебешки магазин Дундьо

Детска триколка PUKY Fitsch Червена

Все още без оценка Напишете коментар
136.85лв.
Код на продукта:
2513
SKU: 2513
Производител:
Puky
  • *Безплатна доставка

  • *Дундьо CLUB

Детска Триколка PUKY Fitsch – Напреднало Развитие и Забавление
 
Детската триколка PUKY Fitsch представлява перфектния преход между първите стъпки и предстоящите авантюри на велосипед. Подходяща за деца на възраст над 1.5 години или с височина над 80 см, тази триколка е идеална за развитие на по-сложни двигателни умения и координация.
 
Основни Характеристики
*Ергономична Седалка: Седалката е проектирана да осигури максимален комфорт и да поддържа безопасна и устойчива позиция на детето докато се движи.
*Безшумни Колела: Осигуряват тихо придвижване, което прави триколката подходяща както за външна, така и за вътрешна употреба без да нарушава домашния мир.
*Регулируема Седалка: С две позиции на настройка, седалката може да се адаптира според растежа на вашето дете, удължавайки периода на използване на триколката.
 
Допълнителни Предимства
*Специална Ос: Предният мост има специална ос, която позволява ограничено странично накланяне за подпомагане на баланса.
*Усъвършенстване на Баланса: Помага на децата да усъвършенстват своите умения за ориентация, координация и придвижване, като същевременно предоставя възможност за забавление и физическа активност.
 
Спецификации
*Тегло: 3.1 кг
*Размери: 58 см дължина × 28 см ширина × 24 см височина
*Възрастова Група: Подходяща за деца на възраст от 1.5+ години или с височина от 80+ см.
 
Защо да Изберете PUKY Fitsch?
 
Триколката PUKY Fitsch е изключително подходяща за деца, които са преминали от етапа на първоначално прохождане към активно придвижване. Със своята стабилност, безопасност и удобство, тя е идеална за малки деца, които тепърва ще доразвиват своите умения за балансиране и координация в безопасна и контролирана среда. Благодарение на своя атрактивен дизайн и висококачествени материали, PUKY Fitsch не само стимулира физическото развитие, но и въвежда децата в забавленията, които предлага активният начин на живот.

Напишете коментар