Бебешки магазин Дундьо

Бебешки магазин Дундьо

PEG PEREGO Столче за хранене 3в1 Tatamia Wonder Grey

Все още без оценка Напишете коментар
759.00лв.
Код на продукта:
7455632
SKU: 7455632
Производител:
Peg-Perego
  • *Безплатна доставка

  • *Дундьо CLUB

3 пъти по-удобен, 3 пъти по-малък!

Tatamia е едно от най-високите изражения на интуицията, творчеството и технологичното развитие, които могат да се очакват от Peg Perego. Този удобен стол за хранене многоцелеви е три продукта в едно. Не е нужно да се купуват три продукта  отделно така ще имате повече място в дома си  и ще е необходимо по-малко време за почистване и поддръжка.

Той може да се използва като удобен фотьойл и релаксиращ люлеещ се стол, когато бебето ви е много малко. След като бебето е на 6-месечна възраст, можете да го използвате като столче за хранене (за хранене и  игра) . От 12 месечна възраст може да се изпозва за хранене на дететона масата заедно с възрастните. Tatamia ще научи бебето Ви, че храненето със семейството е забавно и важно от много ранна възраст.

Peg Perego  - за Вашето бебе от най-ранните дни!

Tatamia разполага с иновативна система Comfort Recline. Чрез полулегналото положение  на облегалката ( с повече от 150 ° ) столът става комфортен за релакс, така че  може да се използва, когато детето Ви е много малко. Широкият гръб на облегалката гарантира, че Вашето дете приема най-правилната позиция и гарантира релаксираща дрямка в режим люлка.

Ексклузивни функции за голяма производителност.

Без значение какво прави бебето - спи, релаксира или се храни - Tatamia е толкова гъвкав! Винаги гарантира на Вашето дете много удобство и безопасност.
• Височината на стола може да се регулира на  9 позиции докато детето расте. То може да се храни на масата точно като възрастен, чрез премахване на таблата.
• Четири положения на гръбчето (над 150 °).
• Скритата стъпенката за крачетата гарантира, че Вашето дете приема най-правилната позиция и гарантира, също така, пълен релакс в режим люлка.
 3 степенна  позиция за поставката за крака.
• Мека анатомична седалка с 5-точков колан за безопасност.

• Защитният предпазител гарантира пълна безопасност, когато бебето Ви е много малко и особено когато Tatamia се използва като люлеещ се стол.
• анатомичният разделител за крака осигурява голяма безопасност, дори когато детето Ви е много малко.
• тапицерията е от еко-кожа, която лесно се избърсва с влажна кърпа.
• Двойна подвижна табла с  поставка за чаша, която може да се мие в съдомиална машина.
• Той е наистина компактен при сгъване, свободно стоящ, заема много малко място и е лесен за съхранение

Отлично качество Made-In-Peg Perego, лидер в безопасността!

Можете да местите Tatamia из целия дом, без да се поврежда пода (включително естествен паркет), защото има антискреч колела. Иновативната Peg Perego Stop & Go спирачна система може да се управлява само от възрастен, което направи Tatamia безопасен. 2 ръчни бутона отблокират колелата, така че столът за хранене лесно може да бъде преместен. Когато бутоните са вдигнати, столчето за хранене е блокирано още веднъж. Сгъваемата Tatamia е супер компактен, лесен за съхранение и за носене.

Весели цветове, с които да обзаведете дома си!

Tatamia е достъпен в модерни цветове Peg Perego - тенденция към комбинация с  мебелите във Вашия дом.

Напишете коментар