Бебешки магазин Дундьо

Бебешки магазин Дундьо

  • NUK FC стъклено шише 240мл каучук

NUK FC стъклено шише 240мл каучук

Все още без оценка Напишете коментар
17.90лв.
Код на продукта:
10.745.098
SKU: 10.745.098
Производител:
NUK
  • *Безплатна доставка

  • *Дундьо CLUB

Шишетата NUK First Choice + вървят в комплект с оригиналния ортодонтски биберон на NUK. Той е със специална, супер мека зона, която се адаптира перфектно към небцето на бебето. Има изключително широка и гъвкава извивка за устата, наподобяваща максимално кърменето, в комбинация с подобрена система за намаляване на коликите, причинени от вредното поглъщане на въздух, която също помага за предотвратяване деформацията на биберона. Шишетата NUK First Choice + са съвместими с всички биберони First Choice +.


Майките подхождат много внимателно при избор на шише за хранене и имат своите основателни изисквания. Първото сред тях е продължителността на употреба и възможността за поддържане на хигиена. NUK First Choice е най-доброто стъклено шише, създавано досега. Има разноцветни атрактивни картинки, които със сигурност ще забавляват най-малките, докато се хранят. Фактът, че е направено от стъкло, му дава редица предимства, сред които: поддържането на отлична хигиена, възможността да се използва както за мляко, така и за вода и сокове и дълготрайната употреба.

Правилна употреба:

Изварете или стерилизирайте шишето и биберона при температура над 80 °С, без да се притеснявате от повреждане. Единственото условие е бутилката да бъде отворена.

Каучуковият биберон е еластичен и здрав, но трябва да бъде проверяван, ако детето вече има зъбки.

Това става като го издърпате и огледате от всички страни за наранявания.

Трябва да бъде сменен веднага при пропукване, промяна на цвета или лепкавост.

Препоръки:


Преди всяко ползване проверявайте биберона!

Не го потапяйте в лекарства!

Не го давайте на бебето повече време от необходимото да се нахрани, защото по-продължителното сучене може да доведе до кариес!

Не го използвайте като залъгалка.

Не оставяйте детето без родителски надзор, докато се храни!

Подходящо за деца от 0 до 6 месеца.

Вместимост: 240 мл.


Напишете коментар