Бебешки магазин Дундьо

Бебешки магазин Дундьо

  • NUK бебефон DECT Eco Control

NUK бебефон DECT Eco Control

Все още без оценка Напишете коментар
212.00лв.
Код на продукта:
10.256.266
SKU: 10.256.266
Производител:
NUK
  • *Безплатна доставка

  • *Дундьо CLUB

При създаването на този бебефон са използвани най-новите достижения в областта на дигиталните технологии за безжична връзка (DECT), с цел да се осигури високо качество на връзката между двете устройства – устройството при  родителя и при бебето. Този уред може да работи по три различни начина:

  • Максимално чувствително ниво( ниво 5) - Когато максимално чувствителното ниво е включено, микрофона е активиран през цялото време. DECT технологията означава, че устройството при бебето(предавателя) търси непрекъснато устройството при родителя(приемника), предавайки всеки звук без всякакво закъснение.
  • Нормална употреба - При нормалната употреба, устройството при бебето престава да предава, когато бебето е тихо. Само проверка на връзката между устройствата на родителя и бебето ще се включва на определени интервали от време, което е с цел да се намали нивото на радиация в заобикалящото бебето пространство. Устройството при бебето ще се нуждае от няколко секунди за въстановявяне на пълната връзка, когато е произведен звук.
  • Пълна еко  употреба - Новият DECT бебефон на NUK е оборудван с уникалната нула радиация функция, наричана еко употреба. Електромагнитната радиация по време на непрекъснатото предаване от DECT, може да бъде изцяло ограничена. Бебето се наблюдава безопасно през цялото време и при възможно най-ниско ниво на радиация. При тази функция на уреда, се ограничават дори контролните (за проверка на състоянието)сигнали между устройствата на родителя и бебето, така че никаква радиация не може да се появи за времето, през което бебето е тихо. Така че докато бебето спи тихо, тази еко функция може да бъде избрана от устройството на родителя. В момента, в който бебето произведе звук, устройството при бебето се активира и се свързва директно с устройството при родителя.
Напишете коментар