Бебешки магазин Дундьо

Бебешки магазин Дундьо

Nanobébé Раница The Bebe Backpack с повивалник

Все още без оценка Напишете коментар
125.00лв.
Код на продукта:
31700
SKU: 31700
Производител:
NANOBÉBÉ
  • *Безплатна доставка

  • *Дундьо CLUB

Стилът и пространството се комбинират, за да създадат ултимативния партньор, подходящ за всяко приключение. Еднодневна екскурзия, детска градина или посещение при баба и дядо - опаковайте всичко необходимо за Вашето излизане в тази многофункционална раница. Тя разполага с голям капацитет и практична организация, за да запази така необходимите предмети в безопасност и готовност за изваждане.

Големият ѝ капацитет и много джобове оставят място за всичко, от което Вие или Вашето бебе бихте имали нужда, от памперси и дрехи, до портмоне и телефон. Може да се носи лесно на гръб като раница, за да освободите ръцете си или като чанта, за дръжката. Нейният унисекс дизайн пък я прави подходяща за цялото семейство.

Направена, за да издържа: Здрава, водонепромокаема материя с двоен цип, създадена да е до Вас от първите дни, през първите години, а защо не и по-дълго.

Подреждане без усилия : Многото секции са направени, за да посрещнат нуждите на всеки родител. От памперси и кърпички, до неща за хранене и бебешки дрешки. В същото време джобовете предопределени за телефон и портфейл засилват удобството.

 

Quick Snap ClosuresМагнитни странични джобове осигуряват

ултра бърз достъп до изолиран джоб за бутилка и допълнително място.

 

Отиди навсякъде: Многобройни опции да се носи като раница, чанта или закачена за бебешката количка

 

Включен повивалник : Функционалните джобове вградени в него, могат да се използват за складирането на памперси или кърпички за оптимално удобство.

Напишете коментар