Бебешки магазин Дундьо

Бебешки магазин Дундьо

  • Mustela Крем против стрии - с деликатен аромат 150 мл

Mustela Крем против стрии - с деликатен аромат 150 мл

Все още без оценка Напишете коментар
36.90лв.
Код на продукта:
052875
SKU: 052875
Производител:
Mustela
  • *Безплатна доставка

  • *Дундьо CLUB

Създаден изцяло от натурални съставки, Кремът против стрии от серията за бременни Матернитѐ на Мустела хидратира и подобрява еластичността на кожата. Незаменим по време на бременност за предпазване от появата на стрии, този продукт се предлага в две разфасовки с деликатен аромат.

СВОЙСТВА : 
Кремът против стрии е със специфична формула, създадена да предотврати появата на стрии по време на бременността и в периода след раждането:
• Осигурява дълготрайна хидратация
• Подсилва еластичността на кожата
• Успокоява усещането за опъване на кожата
Клинично доказана ефектвиност, тестван с 64 бременни жени.

ДОКАЗАНА ЕФЕКТИВНОСТ: 
Благодарение на уникалната си формула, Kремът против стрии :
• Запазва хидратацията 4 часа след нанасяне: +31% (1).
• Подсилва еластичността на кожата: 98% (2).
• Намалява незабавно усещанията за дискомфорт, с дълготраен ефект: 81% (1) и 75% (2).
• Ограничава появата на стрии: 87% (2).

(1) Клинично тестван чрез специфични измервания с 22 жени със суха кожа.
(2) Тест в реални условия на употреба, проведен под контрола на дерматолози и гинеколози, с 64 бременни жени след 3 -месечна употреба  на продукта (% удовлетвореност, метод на самооценка).

ИНСТРУКЦИИ ЗА УПОТРЕБА: 
Започнете още от първия месец на бременността и продължете  и след раждането да нанасяте този крем сутрин и вечер върху корема, бедрата и ханша, както и по гърдите* Не нанасяйте върху прясна рана от цезарово сечение. Кожата не остава мазна и можете да се облечете веднага.

Удоволствие при употреба:
Кремообразната му, нежна текстура, с деликатен аромат, носи незабавен и дълготраен комфорт на кожата. Тя става нежна и пухкава.
Предлага се в разфасовка/туба от 150 ml или 250 ml.

* При спазване на нормите за хигиена по време на кърмене

СЪСТАВКИ И НАТУРАЛНОСТ: 
след раждане, Кремът против стрии осигурява дълготрайна хидратация, подсилва еластичността на кожата, успокоява усещането за опъване и оставя кожата нежна и пухкава, благодарение на уникалната си комбинация от натурални активни съставки:

 



• Масло от авокадо, патетована нзатурална съставка: това масло - чисто и богато на есенциални мастни киселини, подпомага възстановяването и запазва естествената защитна функция на кожата, която е отслабена по време на бременността.
• Пептиди от авокадо, патентована натурална съставка: подсилва хидролипидната бариера на кожата, оставя кожата хидратирана и успокоена.
• Комплекс от патентован екстракт от полифеноли на маракуя и екстракт от хамамелис, съставки с натурален произход: подсилва еластичността на кожата и видимо намалява повата на стрии.
• Глицерин с естествен произход: хидратира и предпазва кожата.

Всички съставки:
AQUA/WATER/EAU, COCO-CAPRYLATE/CAPRATE, DICAPRYLYL CARBONATE, GLYCERIN, BUTYROSPERMUM PARKII (SHEA) BUTTER, C10-18 TRIGLYCERIDES, CANDELILLA/JOJOBA/RICE BRAN POLYGLYCERYL-3 ESTERS, GLYCERYL STEARATE, CETEARYL ALCOHOL, SODIUM STEAROYL LACTYLATE, 1,2-HEXANEDIOL, PERSEA GRATISSIMA (AVOCADO) OIL, POLYACRYLATE CROSSPOLYMER-6, TOCOPHEROL, CAPRYLYL GLYCOL, PARFUM (FRAGRANCE), SODIUM STEAROYL GLUTAMATE, PROPANEDIOL, CITRIC ACID, HYDROLYZED AVOCADO PROTEIN, MALTODEXTRIN, PENTYLENE GLYCOL, SODIUM HYDROXIDE, HAMAMELIS VIRGINIANA LEAF EXTRACT, XANTHAN GUM, PASSIFLORA EDULIS FRUIT EXTRACT

Безопасен за употреба от мама и бебе:
- Подходящ за употреба по време на кърмене при спазване на изискванията за грижа и хигиена на кожата (2)
- Дерматологично тестван
- Произведен със специално създадени съставки, подходящи при бременност и кърмене

Напишете коментар