Бебешки магазин Дундьо

Бебешки магазин Дундьо

Ludi Плюшен мини-ван

Все още без оценка Напишете коментар
24.95лв.
Код на продукта:
30049
SKU: 30049
Производител:
Ludi
  • *Безплатна доставка

  • *Дундьо CLUB

Напред, към нови приключения: Всички на борда! Малките животни са готови за приключения с мини вана на Ludi! Колата е направена от плат и пластмасови гуми. Децата развиват не само моторни умения с тази количка, те се учат как да контролират силата, с която управляват колата. Ергономична, лека и лесна за хващане, тази играчка развива сръчността на малките.

Инерционна количка: Инерционните колички винаги са хит! Потъркай гумите на колата на пода и я пусни! Количката ще избере по кой път да мине и може да се блъсне в някое препятствие по пътя... Забавлението и смеха за малките са гарантирани!

Мека и здрава: това е добре измислена кола! Количката е готова за най-големите сафарита и може да издържи и по-груби игри. Ярките цветове и шумоленето привличат децата да си играят. Направена от подплатена тъкан, тази количка е подходяща за безопасни игри!

Може да се пере. 

Подходящи за деца на възраст над 18 месеца. Купето може да се пере в перална машина на 30°C. Гумите се почистват с влажна кърпа. 

Състав: 100% полиестер.

LUDI е марка на френската компания JBM group, специалист в света на играчките и аксесоарите за деца. LUDI предлага оригинални, многоцветни колекции от продукти, съпътстващи децата от раждането им до навършване на 8-годишна възраст.

Напишете коментар