Бебешки магазин Дундьо

Бебешки магазин Дундьо

Ludi Пирамида Розова

Все още без оценка Напишете коментар
32.95лв.
Код на продукта:
30003
SKU: 30003
Производител:
Ludi
  • *Безплатна доставка

  • *Дундьо CLUB

Пирамидата е задължителна играчка за всяко дете! Игрите, смеха и новите умения са гарантирани със сладката, розова пирамида, която съпътства Вашето бебе в откриването на нови усещания и умения. Пирамидата е забавна и за по-големи деца. Комплектът съдържа 3 топки и 3 цветни ринга, които се хващат лесно и се подреждат по различни начини.

Запознаване с размери и количества, чрез игра: Трите ринга и трите топки се подреждат по големина. Като ги разместват, децата откриват и сравняват различни предмети. Децата придобиват свой собствен опит за усещания по свой собствен начин. Различните размери дават първата представа за размери и развиват паметта на бебето. 

Подреждане на фигури една върху друга, въображение: Подреждането на предмети един върху друг, помага на децата да развият координация на очите и ръцете. Направена от мека пластмаса в ярки цветове, пирамидата привлича любопитството на децата. Сглобяването е лесно и могат да се построят най-причудливи конструкции.

Фини моторни умения: Сетивните играчки са направени за лесно хващане и стимулират усещанията. Те развиват моторните умения и зрителните възприятия, докато децата се забавляват. 

Подходящи за деца на възраст над 10 месеца. 

Диаметър на топките: 6.5 cm, 8 cm и  10 cm. 

Състав 100% PVC. Почиства се с влажна кърпа.

LUDI е марка на френската компания JBM group, специалист в света на играчките и аксесоарите за деца. LUDI предлага оригинални, многоцветни колекции от продукти, съпътстващи децата от раждането им до навършване на 8-годишна възраст.

Напишете коментар