Бебешки магазин Дундьо

Бебешки магазин Дундьо

Ludi Книжка с плодови аромати

Все още без оценка Напишете коментар
24.95лв.
Код на продукта:
30042
SKU: 30042
Производител:
Ludi
  • *Безплатна доставка

  • *Дундьо CLUB

Чудесен начин да се научите да говорите, докато се забавлявате!


Първите детски книги насърчават ученето, въображението и развитието на лексиката. Те са перфекти за задълбочаване на възката между децата и техните родители. Винаги има време за четене и учене!

Уникален, сетивен плодов подход.

Забавните животни представят любимите си плодове. Изненада, всички миришат толкова вкусно! Децата ще се радват да ги изследват и да открият любимите си плодове!

Чудесна възможност да тренират паметта им да разпознават ароматите на плодовете. С всяко четене детето ще развива своя език и речник. Има толкова много за научаване! Миризми, имена на животни, цветове и т.н.

Книга и много повече ...

Това също е една забавна игра!


Пет малки пластира, представляващи резени плодове, са вкльшени към книгата. Търкайки с пръст, детето ще помирише аромат, който трябва да съответства на правилния плод. След това могат да поставят пластира на правилното място с помощта на велкро. Децата ще научат всичко за прасковите, портокалите, ягодите, ябълките и гроздето. След като приключат с играта, всичко се съхранява в малкия джоб в края на книгата.


Тази изненадваща малка книжка помага на децата да открият света около тях. Свързването на миризмата с изображението стимулира обонятелната памет и улеснява ученето.

Препоръчва се за деца над 10 месеца.

1 книга и 5 ароматизирани лепенки.

Състав: PEVA.

Размери на книгата: 15 x 15 x 3.5 cm.

Диаметър на пластира: 5 cm.

Почистване : почистване с влажна кърпа.

Напишете коментар