Бебешки магазин Дундьо

Бебешки магазин Дундьо

Ludi Книжка за оцветяване, за баня

Все още без оценка Напишете коментар
19.95лв.
Код на продукта:
40058
SKU: 40058
Производител:
Ludi
  • *Безплатна доставка

  • *Дундьо CLUB

Чудесен начин да се научите да говорите, докато се забавлявате!


Първите детски книги насърчават ученето, въображението и развитието на лексиката. Те са перфекти за задълбочаване на възката между децата и техните родители. Винаги има време за четене и учене!  Независимо дали сте в банята или преди лягане, винаги има време за четене и учене!

Готови ли сте за морска експедиция?

Перфектна за времето за баня! Проследете приключенията на заека Галопин, магарето Турбийон и Пайлета. Децата ще открият дейности, свързани с водата (плуване, гмуркане и риболов) и воден свят, изпълнен с много животни. Перфектен за създаване на много истории!

Книга за баня за оцветяване!


За още повече време за игра два малки моливи оставят децата да изразят творчеството си дори и по време на баня! Оцветете, след това потопете книгата във водата и всичко изчезва, за да може малкият художник да започне отначало. Оцветяването извън линиите няма да е проблем. :)


Красиво илюстрирана книга за малки ръце, която ще се радва да обръща извити страници и да изследва илюстрациите. Книгата е изработена от мека, лесна за почистване, водоустойчива и устойчива на дъвчене материя. Оставете отворените страници и те много бързо ще изсъхнат.


Подходящ за деца на 10 и повече месеца.

Включени 2 пастели (рубинено червено и синьо).

Размери: 15 x 15 x 2.5 cm.

Състав: PEVA (Полиетилен винил ацетат).

Изцеждайте играчките след употреба и редовно изплаквайте / мийте с чиста вода.


Напишете коментар