Бебешки магазин Дундьо

Бебешки магазин Дундьо

Ludi Водно килимче с рибки

Все още без оценка Напишете коментар
59.95лв.
Код на продукта:
30078
SKU: 30078
Производител:
Ludi
  • *Безплатна доставка

  • *Дундьо CLUB

Постелката за игра с вода LUDI пренася децата директно в сърцето на океана!


През трите илюминатора на постелката бебето може да се възхити на съществата, които живеят в различните подводни светове - миди, риби, пингвин, рак, морска звезда и костенурка. Те ще се сблъскат и с един смел малък водолаз, който се отправя на приключение, за да се доближи до морските обитатели и да разгледа морското дъно.


Тази играчка е чудесна за развиване на двигателните умения и въздейства на всички сетива на бебето!


Когато бебето се облегне на подложката, водата се движи от един илюминатор към друг на малки струйки. Децата са изненадани от шумовете и вибрациите, които водата издава, докато тече от едно място на друго. Всеки път, когато правят това, те ще научават малко повече за причината и следствието и ще искат да го пробват отново и отново!


Бебето ще се опита да излови плаващите същества, докато те се движат от течението. Техните ярки цветове и забавен дизайн със сигурност ще задържат вниманието на вашето мъниче! Децата ще се забавляват да раздвижват всички плаващи елементи само като движат ръцете си.


В горната част на постелката има две лесни за хващане, надуваеми дръжки - едната пищи, а другата издава звук като камбанка, когато бебето ги стисне.


Подложката за игра насърчава сръчността и остротата на зрението и стимулира въображението. Лежейки удобно по коремче, бебетата развиват двигателните си умения, докато играят.


Надуйте конструкцията . Средата на килимчето може бързо да се напълни с вода от чешмата.


От 10 месеца

Размер на постелката за игра: 94 x 20 x 63 cm

Състав: СЪСТАВ: 100% PVC

Избършете с влажна кърпа

Винаги изхвърляйте водата и оставяйте да изсъхне след употреба.

Изисква се сглобяване и разглобяване от възрастни.

Напишете коментар