Бебешки магазин Дундьо

Бебешки магазин Дундьо

Ludi Разглобяеми пръскалки

Все още без оценка Напишете коментар
22.95лв.
Код на продукта:
40055
SKU: 40055
Производител:
Ludi
  • *Безплатна доставка

  • *Дундьо CLUB

Разглобяеми пръскалки: Децата обичат да играят с вода и ще харесат тези пръскалки! Тези меки, силиконови пръскалки, могат да се разглобяват и частите им да се разменят помежду си за още по-голямо забавление. Тези пръскалки се разглобяват и могат да се изсушат лесно.

Залъгалки: Пръскалките плават във водата. Те са направени за хващане от малки ръчички и могат да се използват вместо чесалки за венци, когато никнат зъбки. Пръскалките са достатъчно големи, за да няма опасност от поглъщане..

Вашето бебе може да си играе с трите морски животни и да си организира водни битки. Тези забавни малки животни развиват сръчността и въображението. Докато растат, децата започват да разпознават цветовете, названията на животните и започват да си измислят истории.

Меки, силиконови, лесни за почистване: Тези играчки могат да се почистват в съдомиялна. Могат да се разглобят за по-лесно почистване. 

Подходящи за деца на възраст над 10 месеца. 

Състав: 100% силикон, не съдържат фталати. 

LUDI е марка на френската компания JBM group, специалист в света на играчките и аксесоарите за деца. LUDI предлага оригинални, многоцветни колекции от продукти, съпътстващи децата от раждането им до навършване на 8-годишна възраст.

Напишете коментар