Бебешки магазин Дундьо

Бебешки магазин Дундьо

Ludi Пъзел Топки

Все още без оценка Напишете коментар
41.95лв.
Код на продукта:
30065
SKU: 30065
Производител:
Ludi
  • *Безплатна доставка

  • *Дундьо CLUB

За деца на възраст над 6 месеца, този триизмерен пъзел със сигурност ще привлече вниманието на бебето със странния си вид и ярките си цветове!


Комплектът съдържа 5 малки сензорни топчета, които не само имат различен цвят, но и се усещат по различен начин. 5 малки топчета, лесни за хващане от бебето, които се побират в 1 голямо топче, което ги държи заедно. Децата обичат да изваждат малките топчета от голямата топка и да откриват къде отива всяко от тях. Уверете се, че моделите съвпадат!


Пъзелът с топчета помага на децата да се научат да разпознават формите и цветовете и да възстановят забавно изглеждаща играчка. Той тренира както паметта, така и логиката и фината моторика.


Сензорните топки могат да се използват за много различни игри. Независимо дали са оребрени, гладки или грапави, всички топки стимулират чувството за допир на детето, както и неговата сръчност и координация. Меката, лека пластмаса е устойчива на грубо боравене и дъвчене. Тя може също така да помогне на бебето да успокои болезнените венци, когато малките му зъбки започнат да растат.


Много възможности за споделяне на онези специални моменти на семейно забавление!


Препоръчва се за деца над 6-месечна възраст.

Диаметър на топчетата: ø 6,5 cm.

Диаметър на голямата топка: ø 12 cm.

100% PVC.

Избършете с влажна кърпа.

Напишете коментар