Бебешки магазин Дундьо

Бебешки магазин Дундьо

Leapfrog Разказвач на истории

Все още без оценка Напишете коментар
109.90лв.
Код на продукта:
V613703
SKU: V613703
Производител:
Leapfrog
  • *Безплатна доставка

  • *Дундьо CLUB

Плейърът On-The-Go Story Pal на LeapFrog позволява на децата да прекарват времето си с приказки, където и да отидат! Разпалете въображението им чрез над 30 истории, стихотворения, песни и приспивни песни. Разказвачите, гласовете на героите, звуковите ефекти и съдържанието насърчават слушането с разбиране и изграждат основа за любов към разказването на истории. Този очарователен плейър с форма на зайче има лесни за управление бутони и жак за слушалки, така че децата да могат да слушат навсякъде (слушалките не са включени в комплекта). Персонализирайте On-The-Go Story Pal, като запишете до 10 минути от гласа си, четейки любимата история на детето си, или създайте своя собствена.
Характеристики на продукта:

Запишете гласа си, като четете любимата история на детето си, или създайте своя собствена.
Насърчавайте слушането с разбиране чрез повече от 30 истории, стихотворения, песни и приспивни песни, които изграждат основите на любовта към разказването на истории.
Динамичните разказвачи, гласовете на героите и звуковите ефекти разпалват въображението с плейъра за приказки с форма на зайче и жак за слушалки (слушалките не са включени в комплекта).
Създайте списък за възпроизвеждане с до пет приказки, песни, стихотворения или приспивни песни.
Напишете коментар