Бебешки магазин Дундьо

Бебешки магазин Дундьо

Lamaze Играчка за стол за хранене - Светулката Фреди

Все още без оценка Напишете коментар
35.90лв.
Код на продукта:
L27243
SKU: L27243
Производител:
Lamaze
  • *Безплатна доставка

  • *Дундьо CLUB

Бебето обича да си играе с любимият си приятел Светулката Фреди докато чака вечерята.

Светулката Фреди се прикрепя лесно към бебешкото столче за хранене и към всяка равна повърхност с помощта на всмукателната чашка.

За да бъде забавлението още по-голямо, Светулката Фреди може да се върти около оста си.

Ярките цветове на Фреди и различно текстурираните криле - дъвкалки ще насърчат докосването и ще привлекат вниманието на бебето.

С много различни текстури, шумолящо материи, въртящи се пръстени и дрънкащо въртяща топка се насърчава изучаването и сетивното развитие на бебето. Подходяща за 6м+ Lamaze носи моменти на радост и забавление за бебета и родители, насърчавайки прекарването на време заедно и постоянни ежедневни открития.

Те са създадени заедно с експерти по разработване на играчки за деца, за да вдъхновяват здравословна игра и учене. Играчките Lamaze помагат на бебето да расте и да се развива. Насърчават прекарването на време заедно с родителя и дейности, които насърчават бебето да изследва и да учи самостоятелно. Високото качество, ярките цветове, приятелските лица, приятните тъкани и контрастиращите шарки на играчките Lamaze ги правят любими за родители, бебета и експерти в продължение на повече от две десетилетия.

Напишете коментар