Бебешки магазин Дундьо

Бебешки магазин Дундьо

KinderKraft Електрически шезлонг/люлка , 2 в 1, LULI, Сива

Все още без оценка Напишете коментар
219.00лв. 199.00лв.

Спестявате 20.00лв.

Код на продукта:
NEW023069
SKU: KKBLULIGRY0000
Производител:
KinderKraft
  • *Безплатна доставка

  • *Дундьо CLUB

Електрическа люлка - шезлонг 2вLULI“ 

 

LULI е електрическа люлка – шезлонг, която се отличава от другите продукти не само с прекрасния си, модерен стил, но също с махаловидното движение на люлеене. LULI полюшва малчугана странично, вместо напред и назад – това движение отговаря на естественото движение на детето в корема на майката, то е познато и приятно за дететоЛюлката се отличава също с модерната си технология, която дава възможност за лесно и бързо обслужване, посредством панел. С този шезлонг успокояването на детето или люлеенето му преди сън ще е още по-лесноLULI има 5-степенно регулиране на скоростта на люлеене и таймер, който може да се нагласи на 8, 15 и 30 минути (ако таймерът е изключен, люлката работи през цялото време). Допълнителният панел за управление е с вградени 12 приятни за слушане мелодииЗа безопасността на малчугана се грижат закопчаващите се (на височини) 5-точкови колани. Люлката е изработена от меки, приятни на допир материали, които гарантират комфорта и удобството на детето – към комплекта има също мека, регулираща се възглавницаКъм шезлонга е добавена подвижна стойка с играчки.

 

Предимства

Безопасност:

       LULI има регулируеми 5-точкови обезопасителни колани, които същевременно се грижат за удобството на дететоИма широк и мек колан за чатала.

       Шезлонгът - люлка предоставя възможност за регулиране на височината на коланите на 2 нива.

       LULI има солидна, стабилна основа, която може да се блокира в статична позиция (функция шезлонг).

       Отговаря на стандарт EN16232:2013+A1:2018 и EN12790:2009 за продукти, предназначени са деца.

 

Удобство:

       LULI люлее нежно детето настрани – благодарение на това детето се чувства много по-приятно и удобноТова движение отговаря на естествените движения на детето в корема на майката.

       Към комплекта има мека, регулираща се възглавница, която още повече увеличава комфорта на детето.

       LULI“ има лека конструкция, благодарение на което лесно може да се пренесе от една стая в другаА благодарение на системата за сгъване и разгъване шезлонгът лесно се съхранява и пренася.

       Люлката - шезлонг се захранва по 2 начина: с батерии и от електрическата мрежаСега вече липсата на батерии у дома няма да е проблем.

       Това, че люлката е открита отгоре значително улеснява поставянето и изваждането на детето.

       Подвижната стойка за играчки се закача от двете страни на шезлонга, лесно може да се монтира и демонтира. 2-те плюшени играчки, които се прикачат към нея, ще заинтригуват детето и ще стимулират неговото въображение. Стойката не служи за пренасяне на люлката.

 

Функционалност:

       „LULI” има скорости на люлеене – това позволява не само да се контролира скоростта на люлеене, но също така да се приспособи спрямо индивидуалните потребности на детето.

       Люлката има 12 вградени мелодии с възможност за регулиране на силата на звука – ако малчуганът заспива бавно, е достатъчно да приглушите музиката с едно натискане на бутона.

       Мобилната възглавницата с пришити ограничители, осигурява цялостна подпора на тялото на детето и по-добро приспособяване спрямо ръста на малчугана.

       Двигателят е много тих – люлката ще потопи малчугана в сън, а шумът от работата на двигателя няма да попречи на детето за заспиване.

       Калъфката е с прекрасен десен, благодарение на което люлката - шезлонг е подходяща за всякакъв интериор. Не само ще стои прекрасно в детската стая, но също така ще пасва страхотно на мебелите в хола.

       Калъфката е мека и приятна на допир. Също така се сваля – благодарение на което е много по-лесно да се почисти.

 

 

Изработка:

 

Материали:

       конструкция: стомана,

       седалка: полиестер,

       играчки: плюш,

       други части: пластмаса

 

Размери:

цялостен размер на люлката:

       височина: 55,5 cm,

       широчина: 61,5 cm,

       дължина51,5 cm.

 

 

Размер на седалката:

цялостен: 72,5 cm x 49 cm

Напишете коментар