Бебешки магазин Дундьо

Бебешки магазин Дундьо

  • Heimess – Дървена натурална бебешка еластична дрънкалка + кефлибар - Натурални цветове

Heimess – Дървена натурална бебешка еластична дрънкалка + кефлибар - Натурални цветове

Все още без оценка Напишете коментар
38.90лв.
Код на продукта:
763940
SKU: 763940
Производител:
Heimess
  • *Безплатна доставка

  • *Дундьо CLUB

Дървена дрънкалка на Heimess  в натурални цветове. Цветът ѝ е постигнат по специална технология, без да са използвани пигменти, специално обработен за алергични бебета. Еластичната дрънкалка ще забавлява всяко мъниче със своите дрънкащи звуци, като ще е за бебетата, защото има различни по големина и форма мъниста, а също така има и съчетание с кехлибар. Изключително удобна е за хващане от малките ръчички.

Кехлибарът е използван от векове от народите от северна и западна Европа за безпроблемно никнене на зъбки, за по-спокоен сън, подсилване на имунитета при бебета и малки деца.
Кехлибарът е природно средство, което действа без намесата на медикаменти. Носи се постоянно плътно до кожата. Лечебното действие се дължи на маслата, съдържащи се в кехлибара.
Кехлибарът е признат за природен биостимулатор, който влияе благотворно върху целия организъм, подсилва имунитета, възстановява жизнения тонус и енергийния баланс. Това се дължи на маслата в него. При контакт с кожата в следствие на топлината на тялото при температура 36.6 С започва изпаряването на кехлибарената киселина, тя прониква през кожата и се включва в кръвния поток. Знае се, че кехлибарът има противовъзпалителни и болкоуспокояващи свойства, което го прави природен аналгетик, а в същото време е чист и натурален продукт без никакви странични действия.
Може да се носи от бебета след навършване на 2 месеца. Намалява болките при колики, намалява възпалението, болката и сърбежа от никнене на зъбки, действа успокояващо при нервност, безсъние, възбудимост, при отпадналост, главоболие, температура, простудни заболявания, астма, кашлица, болки и възпаления на гърлото. Укрепва цялостно организма на детето, подпомага имунитета, заздравява вече изникналите зъбки, подобрява храносмилането. Кехлибарът може да се постави и директно върху източника на болка.

Heimess е производител на играчки, изработени от съвременни, екологични и безопасни за деца материали, отличаващи се със стил, живи цветове, високо качество и иновации.

Продуктите на Heimess подпомагат сензорното и двигателното развитие на детето, често насърчават логическото мислене и помагат на родителите да създадат балансиран стил на игра .

Продуктът се предлага на пазара в ЕС в съответствие със сертификата CE и съответствие със стандарта EN-71. Продуктът е обект на гаранция за дефекти.

  • Диаметър на дрънкалката: 10 cм

Материал: дърво, кехлибар.

Напишете коментар