Бебешки магазин Дундьо

Бебешки магазин Дундьо

Haba - ДЕТСКА ОБРАЗОВАТЕЛНА ИГРА РИБОЛОВ 5661/4983 (2+ ГОД.)

Все още без оценка Напишете коментар
59.00лв.
Код на продукта:
5661
SKU: 5661
Производител:
Haba
  • *Безплатна доставка

  • *Дундьо CLUB

Занимателна детска игра със зар. Хвани морски обитател в този цвят, който се е паднал на зарчето! Ако успееш, получаваш умалена версия на своя улов и я поставяш на своята основа. Този, който пръв събере всички морски животни и ги сложи на правилното място на дъската си за събиране, е направил най-добрия улов и печели играта. Играта предлага и бърз вариант за игра и възможност за самостоятелна игра.

Настолна детска игра Хаба, която принадлежи към групата на първите игри. Тези игри стимулират езиковите познания, творческите умения и паметта. Специално предназначените за детските ръце части подобряват фината моторика и координацията око-ръка на детето. В свободна игра децата експериментират с въдицата, морето и всички негови обитатели, като ги карат да оживеят по най-творческия начин. Играта запознава децата с първите правила на играта и тяхното приложение. Закачливото описание в инструкцията на играта отвежда детето в сферата на ролевата игра и така му помага да разбере и приложи по-добре инструкциите. Риболовът засилва способността за концентрация и наблюдателността.

Играта Хаба съдържа: 1 въдица с червей, 6 морски обитатели, 1 море - долната част на кутията, 4 основи за събиране (с пет елемента за изваждане), 1 дървен зар със символи,1 инструкция за игра на български език.
Възраст : 2+ години.

Настолната детска игра е подходяща за ИНДИВИДУАЛНА РАБОТА с деца със СОП (специални образователни потребности; Играта е подходяща ЗА ПО-УСПЕШНО ПРИОБЩАВАНЕ НА ДЕЦА СЪС СПЕЦИАЛНИ ПОТРЕБНОСТИ (СОП) В ГРУПА

Брой играчи: 1-4.

Размери на кутията: 22,5 х 22,5 х 7,3 см
Материал: дървесина, пресован картон

Произведено в Германия


Интересни факти за марката:

1. ХАБА е един от водещите производители на играчки в света, произвежда безопасни и качествени продукти, които са внимателно конструирани, за да отговарят на всички европейски стандарти за безопасност. 

2. Всички играчки минат различни тестове поне в 3 лаборатории. 1% от производството се проверява и резултатите се пазят 10 год. Избора на играчките за тестване е на случаен принцип

3. Дървото не се деформира и изкривява, след като е направена играчката. Това се дължи на Немска прецизност и точност при правилната обработка и съхранение на дървото.

4. Играчките са със загладени ръбове, за да не се нарани детето.

5. При боядисването на играчките Хаба се използва специална технология, при която лака на водна основа прониква на 23 мм, дълбочина в дървото и това не позволява боята да се отлющва и дълго време играчките са като нови (дори за поколения)

Напишете коментар