Бебешки магазин Дундьо

Бебешки магазин Дундьо

Haba ФРЬОБЕЛ-ГОЛЯМ КОМПЛЕКТ ЗА РЕДЕНЕ НА ПОДА 588 Ч. HED 379244

Все още без оценка Напишете коментар
312.00лв.
Код на продукта:
379244
SKU: 379244
Производител:
Haba
  • *Безплатна доставка

  • *Дундьо CLUB

Детска игра - изключително голям формат за по-малки деца, изработена от атрактивни и висококачествени материали в здрава кутия за съхранение. Децата могат да формират многобройни и разнообразни форми (арки, триъгълници, полукръгове, ромбове, правоъгълници, пръстени, дискове, шестоъгълници, пръчки, трапеции и квадрати), количества и модели в 3-те категории на Fröbel: форми на красота, форми на живот и форми на знание. Играта ни запознава с основите на геометрията, симетрията и математиката, координацията ръка-око и способността за абстракция чрез игра. Формите са със стандартни дължини на ръбовете (5 см). Тази еднородна форма улеснява създаването на много различни модели. Материалът може също да бъде сортиран по цвят или форма и да се използва за създаване и разделяне на форми и количества. 

Играта помага за диференциацията по цвят и форма. Опознават се триизмерните геометрични фигури. Играта развива фините двигателни умения, координацията, зрителното си възприятие и креативността.

Съдържание: 588 дървени части.

Материал: дърво

Възраст: 3+ години

Размери: Сортираща кутия L 52 x W 38 x H 10 см, пръстен Ø голям 11 см, среден 8 cм, дебелина на парчетата 6 мм.

Детската образователна играчка е от серията „Haba education” на немския производител ХАБА, който е над 80 години на световния пазар и предлага на своите клиенти образователни продукти за деца. Цялостното развитие на деца на възраст между 0 и 8 години е основната цел на ХАБА Германия.

Продуктът отговаря на Европейска норма за безопасност EN-71

Напишете коментар