Бебешки магазин Дундьо

Бебешки магазин Дундьо

Haba - ОБРАЗОВАТЕЛНА ИГРА ХОДИ МИ СЕ ДО ТОАЛЕТНА 305485 (2+)

Все още без оценка Напишете коментар
60.00лв.
Код на продукта:
305485
SKU: 305485
Производител:
Haba
  • *Безплатна доставка

  • *Дундьо CLUB

Отборна състезателна игра със зар за 1 до 4 деца, на възраст 2+

ИГРАТА Е ПРИДРУЖЕНА С ИНСТРУКЦИИ НА БЪЛГАРСКИ ЕЗИК

Настолна игра за деца Хаба от серията "Моите първи игри"! „Ходи ми се до тоалетната” ще помогне на Вашето дете да развие и отработи различни видове умения чрез игра!

Книжката с инструкции ще Ви предостави идеи и предложения как да представи и разучите компонентите и правилата на играта, заедно с Вашето дете. Играта спомага да се развие фината моторика, концентрацията, уменията за изказ, умението за наблюдение, отборната игра и способността да разпознават и подреждат символи. Преди всичко, обаче, тези игри са създадени, за да е забавно. Това върви ръка за ръка с ученето, без дори детето да осъзнава, че се случва. 

- голяма 3D кутия за игри с забавни специални ефекти

- включва очарователно малко гърненце

- гениална двустранна дъска за игри

Дизайнер на играта:Франциска Кнаубер

Разработил играта: Анемари Волке

Илюстратор: Санди Тисен

Време за игра:около 5-10 минути

Брой играчи от 1 до 4

Материал: Бук, Картон, Силикон

Съдържание на играта: 1 кутия, съдържаща картонена решетка от 4 части,  3 табла за игра ( една двустранна, с горната част на тялото; една с долната част на тялото; и една с пода на банята), 3 плочки с напитки, 1 плочка с подочистачка, 1 зар, 1 гърне, книжка с инструкции

Продуктът отговаря на Европейска норма за безопасност EN-71


Интересни факти за марката:

1. ХАБА е един от водещите производители на играчки в света, произвежда безопасни и качествени продукти, които са внимателно конструирани, за да отговарят на всички европейски стандарти за безопасност. 

2. Всички играчки минат различни тестове поне в 3 лаборатории. 1% от производството се проверява и резултатите се пазят 10 год. Избора на играчките за тестване е на случаен принцип

3. Дървото не се деформира и изкривява, след като е направена играчката. Това се дължи на Немска прецизност и точност при правилната обработка и съхранение на дървото.

4. Играчките са със загладени ръбове, за да не се нарани детето.

5. При боядисването на играчките Хаба се използва специална технология, при която лака на водна основа прониква на 23 мм, дълбочина в дървото и това не позволява боята да се отлющва и дълго време играчките са като нови (дори за поколения)

Напишете коментар