Бебешки магазин Дундьо

Бебешки магазин Дундьо

HABA НЕМСКИ ДЕТСКИ ДАРТС С 6 СТРЕЛИ, ДИАМ.41,30 СМ. 304425

Все още без оценка Напишете коментар
81.00лв.
Код на продукта:
304425
SKU: 304425
Производител:
Haba
  • *Безплатна доставка

  • *Дундьо CLUB

Играйте дартс като професионалистите! С този висококачествен дартс на пълен размер, младите фенове на дартс могат да тренират самостоятелно или да организират вълнуващ турнир по дартс.

Тази немска игра на Хаба съдържа всичко, което играчите на дартс трябва да започнат: дартс табло, стрели и тефтер за записване на резултата от играта

Дартс таблото  е лесно за настройка и може да бъде монтирано на маса или окачено на стена, на закрито или на открито.

Стрелите се придържат сигурно към дъската и лесно се издърпват.

Съдържание: 1 дартс табло, 6 стрели с предпазни пластмасови накрайници, 1 тефтер за резултати.

-----------

ТЕРА КИДС е линия от уникални, забавни и функционални играчки, предназначени да отключат въображението и да насърчат творческата ангажираност на децата сред природата. Тези играчки пресъздават приключенски съоръжения в неутрални по пол цветове, които са привлекателни както за момчета, така и за момичета. Има цял свят, който трябва да преживеем чрез изследователските немски играчки ХАБА. 

ХАБА е един от водещите производители на играчки в света, произвежда безопасни и качествени продукти, които са внимателно конструирани, за да отговарят на всички европейски стандарти за безопасност. 

-------------

ВНИМАНИЕ: Производителят препоръчва използване на играта на възраст от 14 години или децата да са придружени в играта от възрастен.

Тегло на продукта:0,895 кг

Диаметър:41,3 см

Производител: Хаба- Германия

Напишете коментар