Бебешки магазин Дундьо

Бебешки магазин Дундьо

Haba ИГРА ЗА ОРАЛНА МОТОРИКА И ПРОСТРАНСТВЕНО МИСЛЕНЕ HED 185357

Все още без оценка Напишете коментар
210.00лв.
Код на продукта:
185357
SKU: 185357
Производител:
Haba
  • *Безплатна доставка

  • *Дундьо CLUB

Образователна игра от дърво, която може да бъде отлично учебно пособие, която насърчава развиване на умения за планиране на действия,пространствено  и логическо мислене, креативност, координация ръка - око, фина моторика и речта, орална моторика и контрол на издишната струя. Развиваща игра с изключително високо немско качество, която може да се комбинира, за да се направи безкраен брой различни лабиринти, преодставя възможности да се играе на различни нива на трудност.

Немската игра е придружено С ИНСТРУКЦИИ НА БЪЛГАРСКИ ЕЗИК.

ТОЗИ ПРОДУКТ МОЖЕ ДА ПОЛУЧИТЕ С БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА!

Целта на играта е да придвижите топчетата, направени от четири различни материала, от началото до края на лабиринта. За целта могат да се използват различни техники: 1) хващане на дървената рамка с две ръце и накланянето й в различни посоки, за да се движи топчето; 2.) духане на топчето през тунелите. Лабиринтът има модулна структура и е изграден от подвижни прави и ъглови елементи. Благодарение на това могат да се създават различни конфигурации, като по този начин се променя степента на трудност.

Съдържание: 1 дървена рамка с размери 26,5x26,5x4 см, 34 ъглови дървени елемента с размери 4x4x3 cм, 5 прави дървени елемента  с размери 4x4x1 cм,  2 ъглови дървени  елемента с дупка за начало и край, 16 топчета (6 от корк, 2 от стомана, 2 от дърво, 6 от стъкло с диам. около 1,5 см), 1 текстилна торбичка, 1 брошура с 8 шаблона за постояване на лабиринт

Препоръчителна възраст: 3+ години

Материал: дърво

С инструкции на български език

Тази образователна игра е от серията „Haba education” на немския производител ХАБА, който е над 80 години на световния пазар и предлага на своите клиенти образователни продукти за деца. Цялостното развитие на деца на възраст между 0 и 8 години е основната цел на ХАБА Германия.

Продуктът отговаря на Европейска норма за безопасност EN-71

Напишете коментар