Бебешки магазин Дундьо

Бебешки магазин Дундьо

Gro Dreammaker: Помощник за сън

Все още без оценка Напишете коментар
103.70лв.
Код на продукта:
491490
SKU: 491490
Производител:
GroBag
  • *Безплатна доставка

  • *Дундьо CLUB

Повечето помощни средства за сън имат светлина и шум, което несъмнено е вълнуващо и стимулиращо за бебетата, но не е много ефикасно, когато става въпрос за сън. Dreamaker е иновативно средство за сън, което създава идеалните условия за сън, вместо да стимулира бебето.

Когато бебето спи, коригирайте настройките и Dreammaker ще продължи да работи, докато вие си почивате!


Създаден от водещите световни учени по съня в Университета на Нортумбрия в Обединеното кралство, Dreammaker™ е единственият помощник за сън, който излъчва  розово-червеникава светлина  с пулсиращи светлини, предназначени да  отпуснат бебето  и да спомогнат за по-лесното заспиване!

Помага на бебето да спи по-добре, като създава подходящи условия, без да го безпокои. 

*РОЗОВ ШУМ:

Докато бебето е в утробата, то е заобиколено от звук, глас и сърцебиенето на майката, дишане и филтрираните звуци на външния свят. Розовият звук на Dreammaker имитира естествените звуци на утробата и помага на бебето да заспи по-бързо, по-дълбоко и по-дълго , тъй като предлага успокояващ, познат и по-естествен шум в сравнение с други шумове.

За да се гарантира, че звукът е идеален за слуха и развитието на бебето, максималната сила на звука е 50 dBA.

ЧЕРВЕНА СВЕТЛИНА:

Изследванията показват, че за разлика от излагането на други светлини от спектъра, които значително потискат мелатонина (хормонът на съня), излагането на червена светлина позволява производството на мелатонин, който отпуска тялото и го подготвя за сън. Включването на червена светлина в съня на бебето може да му помогне да заспи по-бързо, да спи повече през цялата нощ и да бъде по-малко превъзбудено през нощта.

Изберете от 3 нива на яркост, като максимума е  200 лукса. Идеален също за използване като нощна лампа при кърмене през нощта, за да намали дискомфорта до минимум.

ПУЛСИРАЩА СВЕТЛИНА:

Ритмичните импулси на светлина насърчават бавното, дълбоко вдишване, това спомага за по-лесното пристъпване към заспиване на вашето бебе . Първата, по-бърза настройка на светлината отразява скоростта на дишане на бебето в покой ~ 20 вдишвания в минута (bpm),така спомага бебето да заспи. След като бебето ви заспи, преминете към втори, по-бавен пулсомер, който имитира сърдечната честота в покой, за да ви помогне да се отпуснете и да се подготвите за лягане.

СЕНЗОР ЗА ПЛАЧ:

Той реагира плача на бебето през нощта и автоматично активира устройството, за да светне и да пусне звуците , които сте избрали, за да успокои бебето и да му помогне да заспи отново. След 40 минути мълчание устройството ще премине в режим на готовност. Устройството ще продължи да бъде нащрек, когато бутонът CrySensor бъде активиран и избран.

Характеристики: 

  • Лесен за използване. За да отворите и затворите устройството, просто докоснете двукратно пръстена в горната част на устройството. След като го включите, изберете настройките за светлина, звук и импулс, за да настроите устройството както желаете
  • Зарежда се с usb. В комплекта е включен USB кабел и можете да го зареждате просто като го включите в контакта.
  • Опаковката е екологична и ако не се нуждаете от кутията за съхранение, можете да я рециклирате, тъй като е направена от 100% рециклируеми материали. 
  • Размери: 13,5 х 13,5 х 11 см



* Розовият шум или още цветен шум е по-дълбок от белия шум. Звукът от дъжд или шумолене на листа са вид розов шум. Доказано е, че той спомага да по-лесното заспиване при децата.

Напишете коментар