Бебешки магазин Дундьо

Бебешки магазин Дундьо

Тротинетка за деца Primo Lights със светещи гуми и регулируема височина Светло синя

Все още без оценка Напишете коментар
139.90лв.
Код на продукта:
423-101
SKU: 4897070181847
Производител:
GLOBBER
  • *Безплатна доставка

  • *Дундьо CLUB

Globber Primo Lights: Осветете Пътя към Забавлението
 
Globber Primo Lights е тротинетката, която съчетава стил, иновации и безопасност, за да осигури на младите пътешественици не само вълнуващо, но и сигурно приключение. Със своите светещи колела и регулируемо кормило, тази модел е идеалният избор за деца, търсещи забавление и стил по време на игра.
 
Първи Стъпки в Света на Карането
 
*Регулируемо Т-образно Кормило: С три степени за регулиране на височината, кормилото на Primo Lights може лесно да се адаптира към растежа на вашето дете, гарантирайки, че тротинетката "расте" заедно с него.
*Бутон за Заключване на Волана: Позволява заключване на движението на тротинетката само напред, което улеснява обучението и осигурява допълнителна стабилност за начинаещите ентусиасти.
 
Технологии за Безшумно Приключение
*Висококачествени Полиуретанови Колела с ABEC 5 Лагери: Изработени от прозрачен полиуретан, колелата на Primo Lights осигуряват изключително плавно и безшумно движение, давайки възможност за безпроблемно каране във всяка среда.
*Светещи Предни Колела: Осветяват пътя и правят тротинетката лесно забележима, като същевременно добавят елемент на забавление без необходимостта от батерии.
 
Конструкция, Създадена за Комфорт и Издръжливост
*Лека и Здрава Конструкция: Изработена от фибро нишки, Primo Lights е не само лека за носене от малчовците, но и достатъчно здрава, за да издържи на енергичната игра.
*Ергономични Ръкохватки и Ниска Платформа: Дизайнът на ръкохватките предотвратява хлъзгането на ръцете, докато ниската платформа осигурява стабилност и улеснява управлението на тротинетката.
 
Globber Primo Lights е създадена, за да носи усмивки и да предизвика въображението на децата, като ги въвежда в света на активните игри навън. Със своята уникална комбинация от безопасност, дизайн и технологии, тази тротинетка е перфектният подарък, който ще подкрепи физическото развитие на вашето дете и ще му предостави часове на забавление и активност на открито.

Тагове:

Напишете коментар