Бебешки магазин Дундьо

Бебешки магазин Дундьо

Galt Toys Дизайнерски комплект за маникюр в куфарче

Все още без оценка Напишете коментар
57.90лв.
Код на продукта:
1005272
SKU: 1005272
Производител:
Galt Toys
  • *Безплатна доставка

  • *Дундьо CLUB

Искате Вашата малка госпожица да бъде красива и различна всеки ден?

Мечтаете да бъдете супер мама в очите на Вашето момиче?


Английската компания Galt Toys представя новия си продукт, който ще се хареса на всички малки дами - дизайнерски комплект за маникюр в куфарче.


Защо да закупите дизайнерски комплект за маникюр в куфарче.

С този продукт ще впечатлите всяко момиче. Можете да го поднесете като подарък за Рожден ден или друг повод, а можете просто да зарадвате Вашата малка дъщеря, като така й покажете как разбирате и уважавате желанията й.


Дизайнерският комплект за маникюр в куфарче ще помогне на Вашите момичета да поддържат своите нокти винаги оригинални и красиви, като едновременно с това те ще се забавляват с часове със своите приятелки.


Дизайнерският комплект за маникюр съдържа вълнуваща колекция от цветни лакове, както и писалка за лак, с която да направите страхотни и неповторими дизайни.

Можете да доукрасите ноктите със стикери, блестящ прах и диамантчета.


А след като Вашият перфектен маникюр е готов, можете да приберете и съхранявате всички лакове и аксесоари в красивото куфарче.


Децата растат под влиянието на средата се променят. Искат различен цвят на ноктите, според това с какво са облечени, те все по-често искат сами да избират дрехите и аксесоарите, които ще носят.

Дизайнерският комплект за маникюр в куфарче ще им даде възможност да изразят себе си и всеки ден да бъдат различни и неповторими.

Този безопасен начин за преобразяване ще им донесе желаната промяна, а на вас - удовлетворение, че сте част от процеса.


Можете да използвате Дизайнерският комплект за маникюр в куфарче, когато Вашата дъщеря покани приятелка на гости, по време на момичешки пижамени партита, в различни ролеви игри или просто за разнообразяване на неделния следобед.


Позволете на Вашите малки дами да бъдат винаги красиви, бляскави и различни с дизайнерския комплект за маникюр в куфарче на Galt Toys.


Комплектът е подходящ за деца над 7 години.

Напишете коментар