Бебешки магазин Дундьо

Бебешки магазин Дундьо

FREEON Гърне Кит жълт

Все още без оценка Напишете коментар
62.00лв.
Код на продукта:
38756
SKU: 38756
Производител:
Freeon
  • *Безплатна доставка

  • *Дундьо CLUB

Сладкото гърне има облегалка във формата на опашка, която осигурява на детето стабилно и удобно сядане. Защитата срещу приплъзване предотвратява изплъзването на гърнето по време на употреба...

Сладкото гърне има облегалка във формата на опашка и осигурява на детето стабилно и удобно сядане. Защитата против приплъзване предотвратява изплъзването на гърнето по време на употреба, а подвижната вътрешна част ви помага лесно да изпразвате и почиствате гърнето. Постоянната и последователна употреба на гърнето дава на детето възможност за добро и спокойно отделяне на пелените, а дизайнът на гърнето също има важна роля в този процес. Той привлича детето към честото използване на гърнето и го насърчава към самостоятелност.

Доказано е, че детето, което участва в избора на гърне, предпочита да го използва и това му помага да се научи да го използва, а в същото време всички знаем, че децата се учат от примера на по-възрастен или възрастен човек от същия пол. Децата обикновено са на възраст между 18 и 24. 

Характеристика:

Подходящо за възраст: 6м+;

Лесно за ползване;

Махаща се седалка;

Напишете коментар