Бебешки магазин Дундьо

Бебешки магазин Дундьо

Erbesi дървено легло Elite Bianco

Все още без оценка Напишете коментар
1,400.00лв.
Код на продукта:
903.707478
SKU: 8056515930600
Производител:
Erbesi
  • *Безплатна доставка

  • *Дундьо CLUB


  

Скъпоценната и елегантна е кошарата от серията Elite Ербеси с прекрасните апликации s кристали Сваровски, за да направи спалнята светла и изискана.


Кошарата съчетава сладост, елегантност и практичност в един дизайн.

Erbesi произвежда всеки артикул в пълно съответствие с най-новите европейски разпоредби в сектора, изключително със скъпоценни материали и абсолютно нетоксични бои.

Erbesi е реалност, изработена от изискан дизайн, ръчно изработена в детайли, функционалност и материали, предназначени да издържат във времето: да придружават растежа на вашето дете в безопасност.

В спалнята на Erbesi стените и таванът изглежда не съществуват, за да дадат пространство на един свят на мечти, сладост и близост.

Ако това е пространството, в което бихте искали да приветствате тези, които скоро ще пристигнат, надхвърлете въображението си.

Erbesi е реалност, изработена от изискан дизайн, ръчно изработена в детайли, функционалност и материали, предназначени да издържат във времето: да придружават растежа на вашето дете в безопасност.

Основана от Ермес Кантарути и съпругата му Даниела, днес заедно с децата си Давиде, Енрико и Роберто, Ербеси проектира и създава цялостни детски спални, замислени с подходящата комбинация легло-спалня. Въображаеми герои от оживената детска вселена се прилагат към всички елементи на обзавеждане, включително координирания текстил, за да се създаде сладка и обгръщаща атмосфера.

Безопасността е ключовата дума за Erbesi, гарантирана от високото качество на продуктите и от спазването на най-новите европейски разпоредби в сектора. Всъщност всеки елемент е направен със заоблени ъгли, изключително със скъпоценни материали и абсолютно нетоксични бои. Днес Erbesi добавя към и без това огромното производство по-трезв и минималистичен стил, с използване на стилизирани приложения и неутрални цветове като бяло и естествено, за да задоволи и най-модерните вкусове.

Кошарата Erbesi Elite, както всички легла със стандартни размери, са подходящи за деца от 6 месеца до около 4 години, в случай че искате да използвате кошарата от раждането е задължително да използвате намаления като напр. редукторът за кошара, тип колбас или мини-кошари от плат.


ЕЛИТНАТА ЕРБЕСИ  е проектирана да гарантира безопасността на бебето.

Детското креватче Erbesi е оборудвано с всички удобства и е проектирано да спазва всички стандарти за безопасност, като например масивна букова дървена конструкция. Голямо чекмедже, 4 въртящи се колела с гума без следи, две от които със спирачки. Двете страни са подвижни със системата за движение secur-baby, която може да се управлява в две последователни движения.Съответства на европейския стандарт EN 716-1: 2008 + A1: 2013 Декор в лакиран и ръчно рисуван MDF.


ELITE ERBESI Е ЛЕГЛО, ОБОРУДВАНО С ВСИЧКО НЕОБХОДИМО ЗА КОМФОРТА

През първите месеци от живота подматрачната рамка може да се монтира на второто ниво, като по този начин улеснява позиционирането на детето,  но не забравяйте след това го свалете обратно, когато детето започне да седи само , двете странични страни са регулируеми по височина.


В случай, че решите по-късно, когато детето стане по-голямо, да премахнете една от страничните решетки, за да позволите на детето да бъде самостоятелно да влиза и излиза от кошарата, не забравяйте, че другата останала страна трябва да бъде фиксирана.


N.B тази кошара може да бъде оборудвана с люлеещ се комплект, който може да бъде закупен отделно .



→ Люлеещ се комплект за кошара

 


Технически характеристики :


Структура от масивна букова дървесина и елементи от MDF

Голямо чекмедже

4 въртящи се колела от гумен материал не оставящи следи, две от които със спирачки

Двете страни са подвижни със системата за движение secur-baby, която може да се управлява в две последователни движения

Ортопедична подматрачна решетка

Съответства на европейския стандарт EN 716-1: 2008 + A1: 2013

Заоблени ръбове за максимална безопасност

Произведено в Италия- дизайн и производство

Скъпоценна и елегантна декорация със сърце от еко кожа, обогатено с ярки кристали Сваровски и същевременно весело и нежно благодарение на сладкото малко мече, надничащо от коженото сърце.

Размери :


L 133,5 x P 79,5 x H 120 cm

Мерките на матрака за леглата, препоръчани от Erbesi, са: cm (125 x 60) - (124 x 64).


Тагове:

Напишете коментар