Бебешки магазин Дундьо

Бебешки магазин Дундьо

CAVOE количка за близнаци AVEC Meteorite

Все още без оценка Напишете коментар
1,780.00лв.
Код на продукта:
12447658
SKU: 12447658
Производител:
Cavoe
  • *Безплатна доставка

  • *Дундьо CLUB

Марката CAVOE съчетава най-високото качество на изработка с модерен стил. Дизайнерите са вдъхновени от най-новите парижки модни тенденции, в резултат на което продуктите на CAVOE се отличават със смелата си форма и цветове. Благодарение на изключителната си функционалност, бебешките колички CAVOE ще осигурят комфорт при използване както за вас, така и за вашето дете. Разходката с CAVOE означава комфорт и безопасност и изключително добър стил.

Двойната радост означава допълнителни предизвикателства за родителите. Дизайнерите на марка CAVOE се заеха с много трудна задача да изработят оптимална количка за две деца, която съчетава най-добрите функции на единичната количка с възможност за комфортно пътуване за близнаци и деца, родени с малка разлика в годините. Така е измислен модела AVEC на фирма CAVOE.

AVEC by CAVOE е тандемната количка за две деца. Предлага се като количка в комплект от два коша за новороденно и две седалки след шестия месец. Допълнително марката CAVOE предлага закупуване на универсални адаптери, които позволяват монтаж на едно или две столчета за кола CAVOE 0+ ISOFIX Ready или избрани столчета за кола на други световно известни марки, включително Maxi Cosi, Cybex и Avionaut.

Иновативната система за регулиране на височината на задния модул позволява използването на всякакви комбинации от пълноразмерни седалки, кошчета и столчета за кола. Седалките могат да се поставят в двете посоки, напред, за да могат децата да се гледат по време на разходката. Освен това, когато вашето по-голямо дете вече няма да използва количка за транспорт, AVEC може да бъде чудесен за използване само с една седалка, монтирана на гърба в най-ниската позиция. Тази практична и безопасна функция позволява много по-дълго използване на количката.

Телескопичната дръжка за регулиране на височината е достатъчно дълга, за да повдигне количката при изкачване на бордюра. Също така позволява да се прикрепи борд за второ дете, което позволява общо три деца да се возят наведнъж.

Седалките AVEC имат абсолютно същите размери и функции като седалките, използвани за единични колички. Имат регулируема поставка за крака и на облегалката на гръбчето, която позволява да се постави в легнало положение. Седалките са оборудвани с големи и регулируеми сенници, подвижен борд, отделен специален дъждобран и мрежа против комари. Подложките за крачетата също са покрити с лесен за почистване технически плат. Корпусът на седалката е изцяло изработен от пластмаса, което я прави лека и издръжлива.

Кошчето за новородено на модела AVEC е просторно и удобно. Вътрешната му дължина е 77 см. Предната част има вентилационен панел, който е страхотен през топлите дни. Голям сенник с допълнително удължение хвърля сянка дори когато слънцето е ниско на хоризонта. Под матрака има система за регулиране нивото на гръбчето. Коша AVEC също има функция на люлка, която може да бъде деактивирана чрез разгъване на опорите под нея. Кошчето се предлага със специален дъждобран и мрежа против комари.

AVEC също има големи джанти с гумени колела и много добра амортисьорна система отзад и отпред. Ако търсите допълнителен комфорт за вашите деца, марка CAVOE предлага закупуване на допълнителен комплект колела с въздушна помпа. Допълнителният комплект колела вече е сглобен и готов за монтиране. Има всички необходими инструменти за монтаж. Възможността да имате два комплекта колела, прави модела AVEC идеален за всякакъв вид терен.


Основни предимства:

ПЪЛЕН РАЗМЕР СЕДАЛКА И КОЛИЧКА – Седалките и кошчетата AVEC на CAVOE са със същия размер и функционалност както при единичните детски колички.

НЕОГРАНИЧЕНИ ВЪЗМОЖНОСТИ – можете да имате множество комбинации от седалка, кош за носене и столче за кола. Възможно е също така да поставите седалките един срещу друг, така че децата да могат да се гледат по време на разходката.

РЕГУЛИРАНЕ НА ВИСОЧИНАТА НА ЗАДНИЯ МОДУЛ – поради регулиране на височината на задния модул е ​​възможно да се използват пълноразмерни седалки и кошчета. Повечето от детските колички, предлагани от конкуренцията, имат по-малки седалки (или ограничен диапазон на регулиране) и по-малки кошчета.

ЕДНО ДЕТЕ, ДВЕ ИЛИ МОЖЕ БИ ТРИ – Количката AVEC е предназначена за близнаци или деца, родени с малка разлика. Можете също да карате едно бебе в него или да използвате универсален борд, което позволява разхождане с трето дете .

УНИВЕРСАЛНИ АДАПТЕРИ ЗА СЕДАЛКИ ЗА АВТОМОБИЛ – марка CAVOE предлага универсални адаптери, които позволяват да се монтират седалки за кола на много марки, като: CAVOE, MAXI COSI, CYBEX, AVIONAUT и др.

Спецификация:

- модерна многофункционална количка за близнаци и деца, с малка разлика във годините,

- базовата версия се състои от рамка, две седалки и два броя кошове за новороденно,

- столче за кола, закупува се отделно

- Сертификат EN 1888:2012

- обръщащи се седалки (с лице към родител или посока на шофиране)

- иновативна система за регулиране на височината на задния модул

- телескопична дръжка за регулиране на височината

- 3-степенна система за регулиране на облегалката и регулируема поставка за крака

- големи преградни колела с гумени колела (страхотно сцепление независимо от терена на използване )

- колела с въздушна помпа, налични за закупуване

- седалки, оборудвани с 5-точкови колани, предназначени за деца от раждането до 15 кг 

-  дъждобран, покриващ цялата тапицерия на количката (отделен за всяко кошче и седалка)

- мрежа против комари (отделна за всяко кошче и седалка)

- покривало за крачета (отделно за всяка седалка)

- предни въртящи се колела с опция за заключване

- просторна кошница за пазаруване в долната част на рамката (лесен достъп до кошницата благодарение на капака в задната част)

- отразяващ елемент на коша (по-добра видимост и безопасност)

- кош за носене, оборудван с отделен дъждобран, мрежа против комари, сенник с допълнително удължение, функция за люлка, пластмасови опори и вентилационен панел

- предлага се за отделно закупуване на чанта за количката, може да се прикрепи директно към рамката

- Адаптери за столчета за кола за CAVOE 0+ и други 0+ столчета за кола на други известни марки като Maxi Cosi, Cybex, Avionaut се предлагат отделно.


Размери (см):

Версия с две седалки ) (дължина x ширина x височина): 123 x 60,5 x 124

Версия с две кошчета (дължина x ширина x височина): 135 x 60,5 x 130

Сгъната рамка със седалки и колела (дължина x ширина x височина): 39 x 60,5 x 84

Сгъната рамка без седалки и колела (дължина x ширина x височина): 35 x 50 x 82

Ширина на седалката: 32-36 (по-широка откъм облегалката)

Височина на облегалката: 50

Дълбочина на седалката: 23

Дължина на поставката за крачета: 18

Обща дължина на лежащата повърхност: 89

Диаметър на колелата (предни/задни): 20/29

Вътрешност на кошчето (дължина x ширина x височина): 77 x 33 x 21

Тегло (кг):

Рама с колела: 9

Седалка: 4

Кош за новороденно: 4,7


Напишете коментар