Бебешки магазин Дундьо

Бебешки магазин Дундьо

Детски шезлонг Bamboo 3D Knit Bouncer Bombol Pebble Grey

Все още без оценка Напишете коментар
585.00лв.
Код на продукта:
987775699
SKU: 987775699
Производител:
Bombol
  • *Безплатна доставка

  • *Дундьо CLUB

Bamboo 3Dknit™ шезлонг се трансформира от люлеещ хамак с индивидуална опора за новородени, през удобен стол, който стимулира уменията на бебето да седи, до шезлонг за 5-годишни малчугани. Детския шезлонг Bamboo е комбинация от изтънчен дизайн, гарантирано удобство за вашето детенце и деликатно люлеене. Механизмът на Bamboo се задвижва изцяло от естествените движения на вашето детенце. Шезлонгът може да бъде използван от новородено до достигане на около 5-годишна възраст. Облегалката на Bamboo е специално изработена с 3D технология на плетене, снабдена е и с позиции за регулация. Динамичната облегалка позволява заемането  на различни позиции чрез просто преместване на тежестта, като по този начин се регулира опората на продукта. Материята е дишаща и безшевна, осигуряваща необходимия комфорт дори и през летните месеци. Тъканта използвана за производството на продукта е Altor, изработката ѝ се състои от медна нишка в конеца, която е с доказано антимикробно, антигъбично и антибактериално действие. Рамката на продукта е тествана с тежест от 20 000 въздействия на 100 килограма – доказана сигурност и стабилност, произведена от материали използвани в самолетостроенето. Нежните полюшвания, които са осигурени от движенията на вашето бебче действат приспивно и успокоително на всяко мъниче, а лесният начин на сгъване и съхранение ще се хареса на всеки един родител. Изтънчен дизайн, комфорт и стабилност – продуктът е подходящ за всеки дом и вкус, може да бъде използван освен като шезлонг, и като стол за хранене.


РАСТЕ С ДЕТЕТО - Първата люлка не само за бебета


За да бъде сертифицирана, облегалката трябва да издържа 9 кг - теглото на средно едногодишно дете. Искахме да създадем шезлонг, който да издържа малко по-дълго, затова го натоварихме със 100-килограмови тежести 20 000 пъти. Това може да изглежда крайно, но означава, че сме сигурни, че бамбуковата 3Dknit™ люлка може да издържи удобно теглото на детето ви, докато то не я надрасне, или средно до петгодишна възраст. По-полезно за много, много по-дълго време.


ЗА ПЕРФЕКТНА ПОДКРЕПА - Проектирано 3D плетиво


Бамбуковото 3D плетиво ™ Bouncer е проектирано така, че да люлее бебето ви като поддържащ хамак. Технологията за 3D плетене е брилянтна, защото позволява да се изплете една-единствена тъкан с различни механични свойства в различните области като материята е дишаща. Това означава, че шезлонга осигурява перфектна опора на всички правилни места - но почти няма шевове под тялото на бебето ви. Това я прави по-здрава и по-удобна от традиционните люлки.


ДИНАМИЧНА - За деца със собствен ум


Динамичната облегалка™ на бамбуковата 3Dknit™ Bouncer позволява на детето ви да избере позицията си просто като премести теглото си. Малко като ергономичен офис стол. Можете също така да регулирате, заключвате или освобождавате позицията на облегалката безшумно, без да пречите на детето си. А когато е време за дрямка, можете да отворите ъгъла на облегалката, като я отпуснете за по-удобна почивка - и всичко това, без да го движите или будите.


Допълнителна опора, когато са най-малки - Проектирана като прегръдка


Ако шезлонгът е изработен от еднаква, нееластична материя, новородените понякога могат да се преобърнат или да се свлекат. Вместо това сме използвали по-мека, опъната материя в центъра на шезлонга и по-твърда материя там, където е необходима допълнителна опора, за да притиска новороденото като в хамак.


НЕ СЕ ЗАБЛУЖДАВАЙТЕ ОТ ПРОСТИЯ ДИЗАЙН - Здрава, но нежна люлка


Отдолу сме използвали прецизна механика, алуминий от аерокосмически клас и няколко патента, за да гарантираме, че Bamboo 3Dknit™ Bouncer подскача меко дори при най-малките новородени, но може без усилие да понесе тежестта на децата, когато пораснат. Bamboo 3Dknit ™ Bouncer е здрава като скала, но се люлее нежно. А когато нямате нужда от него, можете бързо да го разглобите и да го приберете.


ОТГОВАРЯ НА МЕЖДУНАРОДНИТЕ СТАНДАРТИ ЗА МЕБЕЛИ - Безопасен по всички стандарти


Bamboo 3Dknit ™ Bouncer е напълно съвместим с ASTM F2167-19 и EN12790:2009. Това са американските и европейските стандарти за безопасност на подскоците. Въпреки това Bamboo 3Dknit ™ Bouncer е и единственият шезлонг, който отговаря на EN1728:2012-клауза 6.17 за мебели за възрастни, което означава, че може да се използва безопасно от деца до петгодишна възраст. Всеки компонент също така отговаря на изискванията на REACH - един от най-строгите закони, регулиращи химическите вещества до момента.


ПРОСТО НАЙ-ИНОВАТИВНИЯТ шезлонг НА ПАЗАРА 


С Bamboo 3Dknit™ Bouncer детето ви може да се наслаждава на дрямка, игра, скачане и релаксация върху собствената си мебел с висококачествена подплата. А благодарение на това, че всеки компонент е надве-натри тестван, вие също можете да се отпуснете спокойно и да наблюдавате своето радостно дете.


Сертифицирана от новородено до около 5 години

Проектирана 3D плетена облегалка

Напълно дишаща, с по-малко шевове за повече здравина

Издържа на 20 000 удара от 100 кг

Динамична облегалка™ позволява на детето само да избере позиция

Отскача меко, задвижвана от движенията на детето

Опора за новородени, подобна на хамак

Напълно регулируеми ъгли на почивка, без да е необходимо да будите бебето си

Алуминиева рамка от аерокосмически клас

Без деликатен регулиращ механизъм

Напълно сгъваем за лесно съхранение и транспортиране

Двойно сертифициране като бебешка люлка и като мебел


Размери:


МОНТИРАН


Дължина 72,5 см / 28,5 инча

Широчина 42,0 см / 16,5 инча

Височина 42,0 см / 16,5 инча


СЛОЖЕНА


Дължина 72,5 см / 28,5 инча

Широчина 42,0 см / 16,5 инча

Височина 17,0 см (6,7 инча)

Напишете коментар