Бебешки магазин Дундьо

Бебешки магазин Дундьо

Bibs каучукова залъгалка Colour Ivory/Blush, р-р 2 (6-18м), 2 бр.

Все още без оценка Напишете коментар
21.90лв.
Код на продукта:
120256
SKU: 5713795120406
Производител:
Bibs
  • *Безплатна доставка

  • *Дундьо CLUB

https://youtu.be/u64JX97aOMs

Когато говорим за биберон, BIBS са истинска класика – измислени и произведени в Дания. През последните 40 години BIBS са се установили като едни от най-популярните, изработени от 100% естествени материали, биберони в световен мащаб. Цветовете им са уникални, качеството и функционалността им са безупречни, а дизайнът – неповторим. BIBS е първокласна датска марка за бебета, създадена през 1978 г. Нашите залъгалки са усъвършенствани няколко пъти, за да осигурят възможно най-добрия материал и продукт за най-малките.

BIBS De Lux е нов и ексклузивен дизайн на емблематичната BIBS цветна залъгалка. Тя се характерезира с Premium външен вид. Черешовидното зърно и матовата лека пласмаса е проектирана да имитира формата на майчината гърда.


Препоръчва се от акушерките тъй като както специфичната дължина, така и формата на BIBS Color дават на бебето правилната техника на сучене на гърдата. Кръглата олекотена пласмаса е обърната далеч от лицето на бебето, за да улесни подаването на въздух към чувствителната кожа около устата.

Центърът на залъгалката е идеален за гравиране на имена.

Препоръчва се от акушерки за подпомагане на естественото кърмене.

Препоръчва се за деца на възраст 0-36 месеца.

Накрайника е произведен от естествен каучуков латекс или силикон. Каучукът е естествен материал и поради това могат да възникнат леки цветови вариации.

Информация за продукта:

2 броя биберона

Размер: 1, (0-6 месеца).

Материал: 100% естествен каучук, полипропиленов щит – 100% свободен от BPA, PVC и фталати

Отговаря на европейския стандарт: EN 1400 + A1.

Начин на употреба:

Биберонът трябва да бъде стерилизиран чрез поставяне в кипяща вода преди първата употреба. Тъй като той има вентилирано зърно, водата може да попадне в биберона. Когато биберонът се охлади, водата може да бъде изтласкана от зърното. Почиствайте и стерилизирайте ежедневно. Не използвайте микровълнова стерилизация или други агресивни почистващи препарати, тъй като това може да разруши естествения каучук.

ВНИМАНИЕ!

Винаги проверявайте продукта внимателно преди всяка употреба за безопасността на вашето бебе. Особено когато бебето има зъби. Издърпайте каучука във всички посоки. Изхвърлете го при първия признак на увреждане или слабост. Залъгалката не трябва да се оставя на пряка слънчева светлина.


Напишете коментар