Бебешки магазин Дундьо

Бебешки магазин Дундьо

BabyBjörn Move ергономична раница за новородено-Sage green, 3D Mesh

Все още без оценка Напишете коментар
295.00лв.
Код на продукта:
099038
SKU: 099038
Производител:
BABYBJÖRN
  • *Безплатна доставка

  • *Дундьо CLUB


BabyBjorn Move е една много удобна ергономична раница, особено ако искате да носите бебето си близо до Вас, така че да се чувства то спокойно.

Има добре подплатени и поддържащи гърбови секции и колан на талията, плюс добре подплатени презрамки което означава, че дори по-тежкото бебе няма да се чувства неудобно, тъй като теглото на бебето е разпределено върху целия ви торс. Раницата е направен от мека мрежеста материя, която позволява преминаване на въздух и предпазва както вас, така и вашето малко дете от прегряване. Освен това помага на раницата да изсъхне бързо, когато я изперете. 3D мрежестата материя е одобрена по стандарт OEKO-TEX 100, клас 1 за бебешки продукти.

Поставянето на ергономичната раница е много лесно и бързо.

Раницата расте заедно с вашето бебе благодарение на регулируемата си опора за глава и дължината на гърба, седящата долна част плюс позицията, в която поставяте крачетата на бебето. Това гарантира, че гръбнакът, главата, тазът и краката на вашето бебе се държат в най-удобното и ергономично правилно положение.

От раждането използвате раницата с вашето бебе, с добре поддържана главичка. След като бебето ви може да държи главата си изправена , можете да изберете да носите бебето си с лице напред - това обикновено ще бъде от около петия месец.

Ако бебето ви е заспало по време на разходка , просто разкачете цялата предна част, за да можете да извадите бебето си, без да го будите. Презрамките остават върху вас като жилетка, което означава, че можете да повдигнете бебето си до гърдите си и просто отново да закрепите предната част, когато искате отново да се разхождате. Удобство при ежедневните грижи свързани с бебето: хранене и смяна на пелените.

За разлика от повечето ергономични раници, Baby Carrier Move не се нуждае от отделна вложка за новородено и приляга на вашето бебе от раждането му (минимално тегло 3,2 кг). Тя се използва до около 15 месеца или максимално тегло 12 кг.

Ергономичност
Раница за носене на бебе Move е ергономична. Тя осигурява на детето правилна подкрепа за гърба, врата и бедрата. Широчината на седящата част може да бъде регулирана, за да се гарантира комфорта на детето. За да може бебето да се чувства максимално добре, може да регулирате опората в областта на главата и врата. Раницата е одобрена от Международен институт по дисплазия на тазобедрената става.

Подходяща за новородени
Ергономична раница Move е проектирана така, че да може да бъде ползвана и от самото раждане на бебето. Тя е подходяща за деца с минимално тегло от 3.2 кг. Не е необходима допълнителна подложка за новородено. Лентите за регулиране на отвора за крачетата трябва да се използват, за бебета с тегло от 3.2 до 4.5 кг. Ергономична раница Move расте заедно с Вашето дете.

Раница за носене на бебе Move отговаря на европейските и американските стандарти за безопасност за раници за носене на бебета: European EN 13209-2:2015 и American ASTM F2236.

Начини на носене:

  1. новородено (с лице към родителя)
  2. с лице към родителя
  3. с лице към околния свят 

Използвайте слаби и еко-сертифицирани почистващи препарати. Не използвайте омекотители за тъкани, тъй като те могат да нарушат качеството на 3D мрежата.

3D мрежа
3D мрежата е изработена от 100% полиестер, изключително мек и гъвкав, който съхне бързо след пране. Тази материя е високотехнологична и дишаща, така че да осигурява комфорт както за Вас, така и за детето. Високото качество на тъканите гарантира, че ергономичната раница ще запази своата форма пране след пране.

OEKO-TEX Standard 100, Клас 1
Текстилът, който е в контакт с нежната детска кожа, отговаря на OEKO-TEX Standard 100, Клас 1 за бебешки продукти. Не е нужно да перете раницата преди да започнеъте да я ползвате.

Инструкции за пране
Ергономична раница Move може да се пере в перална машина, при 40°C. Трябва да се пере самостоятелно. Да не се суши. Предимството на раница Move, изработена от 3D мрежа, е че съхне изключително бързо след пране.


Напишете коментар