Бебешки магазин Дундьо

Бебешки магазин Дундьо

Термометър за вана Froggy AGU

Все още без оценка Напишете коментар
37.00лв.
Код на продукта:
025746
SKU: 025746
Производител:
AGU
  • *Безплатна доставка

  • *Дундьо CLUB

Изживейте радостта от къпането на вашето дете с игривия термометър за вана AGU Froggy, който превръща всяко къпане в безопасно и образователно преживяване. Създаден да отговори на високите изисквания за безопасност и забавление, AGU Froggy е съвършеният избор за родители, които искат да осигурят комфортната температура на водата за своите малчугани.
 
Основни Характеристики:
 
*Точност и Бързина: Термометърът измерва температурата на водата на всеки 30 секунди, гарантирайки, че винаги ще знаете дали водата е идеалната за вашето бебе.
*Цветна Индикация: С иновативна цветна индикация, термометърът показва кога водата е в перфектния диапазон за къпане (зелено), прекалено гореща (червено), или твърде студена (синьо), осигурявайки мигновен визуален отговор.
*Автоматично Изключване: За да удължи живота на батерията, термометърът се изключва автоматично, когато е изваден от водата.
*Безопасност и Забавление: Формата на жабка не само радва детското въображение, но и гарантира, че продуктът е абсолютно безопасен за игра по време на къпане.
 
Защо AGU Froggy е Идеалният Избор за Вас и Вашето Бебе?
 
Къпането е не само основна грижа за хигиената, но и прекрасен начин за укрепване на връзката между родител и дете. Термометърът AGU Froggy внася увереност и спокойствие в този специален момент, като премахва всякакви притеснения свързани с температурата на водата. Предоставяйки точни измервания и весели цветни сигнали, той помага на родителите да се фокусират върху това, което наистина има значение - създаването на щастливи спомени с техните малчугани.
 
*Гаранция: AGU Froggy се доставя с 2-годишна гаранция, което подчертава ангажимента на производителя към качество и удовлетвореност на клиентите.
 
Термометърът за вана AGU Froggy е много повече от просто уред за измерване на температурата; той е ваш надежден партньор в осигуряването на безопасно и забавно къпане за вашето бебе. Със своята точност, забавен дизайн и вградена функция за цветна индикация, той е идеален избор за всеки родител, който иска да предложи най-доброто на своето дете. Не пропускайте шанса да добавите AGU Froggy към вашите незаменими аксесоари за къпане и да превърнете всеки воден ритуал в незабравимо преживяване.

Напишете коментар