Бебешки магазин Дундьо

Бебешки магазин Дундьо

Смарт термометър Brainy AGU

Все още без оценка Напишете коментар
125.00лв. 100.00лв.

Спестявате 25.00лв.

Код на продукта:
30084068
SKU: 30084068
Производител:
AGU
  • *Безплатна доставка

  • *Дундьо CLUB

Смарт термометърът за чело и ухо AGU Brainy представлява върха на иновациите в областта на грижата за здравето. Този интелигентен уред комбинира удобство, бързина и точност в един компактен дизайн, като същевременно предоставя революционна функционалност чрез своята възможност за свързване с мобилно приложение.
 
Основни характеристики:
 
*Бързина на измерване: Термометърът AGU Brainy предлага измерване на температурата само за 1 секунда, осигурявайки моментални резултати без да нарушава комфорта на детето.
*3в1 Функционалност: Уредът предлага гъвкавост с опции за измерване на температурата в ухото, на челото и на различни повърхности, което го прави изключително универсален.
*Връзка с Мобилно Приложение: Съвместимостта с мобилното приложение AGU позволява не само съхранение на данните за температурата, но и тяхното лесно и бързо споделяне с лекуващия лекар или близки.
*Памет за Измервания: Вградената памет позволява съхранението на до 10 последователни измервания директно в термометъра.
*Голям LCD Дисплей: Екранът е оборудван с подсветка, което улеснява отчитането на резултатите дори при слаба осветеност.
*Индикация за Висока Температура: Цветната индикация сигнализира за повишени стойности, като по този начин предоставя бърза визуална обратна връзка.
*Избор на Температурна Скала: Потребителите могат лесно да превключват между Целзий и Фаренхайт, в зависимост от личните предпочитания.
*Сертификати за Точност: AGU Brainy притежава сертификати за точност, включително ASTME 1965-98, EN 12470-5 и ISO 80601-2-56, гарантирайки надеждността на измерванията.
 
Защо да изберете AGU Brainy?
 
AGU Brainy е не просто термометър, а цялостно решение за мониторинг на здравето. Той е идеален за родители, които търсят надежден, бърз и лесен за използване уред. С възможността за съхранение и анализ на данните в мобилно приложение, AGU Brainy осигурява спокойствие и контрол над здравето на вашето дете, като позволява лесен достъп до историята на измерванията. Този продукт е синоним на спокойствие, точност и иновация, като предоставя всичко необходимо за ефективен мониторинг на температурата. С гаранция от 60 месеца, AGU Brainy е инвестиция в дългосрочното здраве и благополучие на вашето семейство.

Напишете коментар