Дървени играчки


Покажи :
Сортиране по:

Andreu toys Куче за дърпане

Дървено кученце с връвчица за дърпане Изработено от масивно дърво. При движение кученцето поклаща глава. Помага на детето да развива цялостната моторика.Размер:..

28.00лв.

Andreu toys Динозавър за дърпане

Динозавърче за дърпане, изработено от масивно дърво с връвчица за дърпане. Размер на играчката 20,5 x 5,5 x 14,3 см. Размери на кутията: 21 x 10 x 15 см. Иработ..

25.00лв.

Andreu toys Дървен паркинг

В кутията има гараж с асансьор, три дървени колички и един хеликоптер. Играчката развива у детето въображенито, координацията око - ръка и помага детето да игра..

106.00лв.

Andreu toys Дървен сервиз за чай, Цветя

Детски сервиз за чай с прекрасен дизайн и високо качество. Изработен от дърво, гарантира дълги часове интерсна игра.Комплектът съдържа чайник, каничка за мляко,..

72.00лв.

Andreu toys Дървен трактор с магнити

Тракторче с ремарке върху което има две животни - крава и овца, закрепени за ремаркето посредством магнити.В комплекта има 3 елемента.Размерът на кутията е 29 x..

56.00лв.

Andreu toys Дървена кухня Европа

Тази дървена кухня с чудесен дизайн и цветовете ще осигури часове забавна игра на вашите деца. Копчетата на печката се въртят и издават щракащ звук. Има часовни..

309.00лв.

Andreu toys Дървена настолна синя кухня - сгъваема

Чудесна сгъваема и лесно преносима кухня. В комплекта се включва пълен набор с аксесоари. Копчетата се въртят и издават щракащ звук. Кухня с чудесни цветовете, ..

138.00лв.

Andreu toys Дървена усукваща гъсеница

Гъсеничката е като конструктор, тя се усуква и увива. Играчката е оцветена в ярки цветове, с нейна помощ детето може да се запознае с основните цветове. Играчка..

5.00лв.

Andreu toys Дървена чантичка с бижута - розова

Дървена чантичка с комплект бижута - герданче, гривничка, пръстенче и фибички.Размер на чантичката: 13.5 x 14.5 x 5.5 см.Размер на опаковката: 19 x 21 x 6.5 см...

34.00лв.

Andreu toys Еко домино Животни

Дървено домино с 28 големи части с рисунки на 7 различни животни. В комплекта е включена и памучна торбичка за по-лесно съхранение на доминото.Материал: дървоРа..

42.00лв.

Andreu toys Забавни сенки

В комплекта има 4 дървени плочки със сенки на различни животни и 32 половинки на животни. Детето трябва да намери животното, което е от две части и да го сложи ..

35.00лв.

Andreu toys Забавно роли с колички

В кутията има писта с четири супер бързи колички.Размерът на ролито е 29 x 29.5 x 10 см.Размерът на кутията е 32 x 30 x 11 см...

64.00лв.

Andreu toys Зеленчуци за рязане

Комплект продукти за рязане от дърво с велкро лепенки. Комплектът включва 5 зеленчука за рязане, нож и дъска. Детето ще реже и съединява различните части толков..

46.00лв.

Andreu toys Игра "Нагоре, надолу" - автобус

Забавна дървена играчка с четири цветни фигурки, които отскачат нагоре-надолу с помощта на скрити пружинки. Детето трябва да вземе фигурка с определен цвят и да..

32.00лв.

Andreu toys Игра асоциации "Емоции"

Дървена игра, в която детето ще се научи да разпознава и различава различните форми, цветове и емоции, да прави асоциации и да сравнява и съпоставя и да наблюда..

36.00лв.

Andreu toys Игра асоциации "Емоции"

Дървена игра, в която детето ще се научи да разпознава емоциите и чертите на лицето, да прави асоциации и да сравнява и съпоставя, да наблюдава, да имитира мими..

42.00лв.

Andreu toys Игра Нагоре-надолу - Диви животни

Забавна дървена играчка с две цветни дървени фигурки, които подскачат нагоре-надолу с помощта на скрити пружинки. Детето трябва да вземе жирафчето или зебрата и..

15.00лв.

Andreu toys Игра Нагоре-надолу - Цирк

Забавна дървена играчка с две цветни дървени фигурки, които подскачат нагоре-надолу с помощта на скрити пружинки. Детето трябва да вземе клоуните и да ги сложи ..

15.00лв.

Andreu toys Игра с чукче

Оставете детето да се забавлява като удря всички цветни пирончета, колкото може повече. Играчката развива у детето въображението, координацията око - ръка и му ..

55.00лв.

Andreu toys Игра с чукче "Подскачащи животни" - калинка, пчеличка, жаба

Животните подскачат, когато детето удря с чукчето. Играчката развива у детето въображението, координацията око - ръка и му помага за моторните умения. Размерът ..

36.00лв.

Andreu toys Игра с чукче "Подскачащи животни" - куче, жираф, зебра

Животните подскачат, когато детето удря с чукето. Играчката развива у детето въображението, координацията око - ръка и му помага за моторните умения.Размерът на..

36.00лв.

Andreu toys Играчка за дърпане - Жираф със зъбни колела

Дървен жираф за дърпане със зъбни колела Играчка за дърпане, изработена в ярки цветове. Изключително здрава и красива. Съдържа осем зъбни колела, които се задви..

38.00лв.

Andreu toys Играчка за дърпане - Зебра със зъбни колела

Дървена зебра за дърпане със зъбни колела Играчка за дърпане, изработена в ярки цветове. Изключително здрава и красива. Съдържа осем зъбни колела, които се задв..

38.00лв.

Andreu toys Играчка за дърпане Гъсеница

Играчка за дърпане, която спомага развитието на цялостната моторика у малките деца.Размерът на играчката е 33,5 х 6,2 х 7 см.Размерът на кутията е 37,5 х 7 х 16..

38.00лв.

Andreu toys Играчка за нанизване Бухали

Дървена играчка за нанизване с изключително красиви цветове. Дървените форми и бухалчета за нанизване подобряват координацията и сръчността на децата, помагат и..

26.00лв.

Andreu toys Комплект за рязане - Обяд

Вашето дете ще се забавлява докато реже с дървения нож парчета от риба, лимон, морков и гъба.Размери на табличката: 21,4 x 15 x 3 cm.Кутията е с размери: 27,5 x..

28.00лв.

Andreu toys Комплект за рязане - Плодове

В комплекта има дървен нож, табличка и четири плодчета, съставени от две половинки.Размер на табличката: 21,4 x 15 x 3 cm.Размер на кутията: 27,5 x 21 x 5 cm.Иг..

28.00лв.

Andreu toys Костенурка за дърпане

Дървена костенурка с връвчица за дърпане. Играчката е направена от масивно дърво. Когато започне за се движи, главата и опашката на костенурката е поклащат. Пом..

36.00лв.

Andreu toys Лабиринт "Ферма"

Дървен лабиринт, специално проектиран да развива фината моторика у децата, както и разпознаването на форми, цигри и цветове. В играчката има фигурка на дървена ..

45.00лв.

Andreu toys Лабиринт "Цвете"

Лабиринт "Цвете" С този цветен лабиринт детето може да научи цветовете и да се запознае с някои животни нарисувани върху играчката - пчела, жаба, пеперуда и цве..

50.00лв.

Andreu toys Логически редици

Комплект за работа с логически редици. Игра за сортиране. Докато играе детето учи цветове, форми, размери, дебелина, както и да премахне излишното в редичката.Р..

32.00лв.

Andreu toys Магнитен календар

Научете дните от седмицата, датите, месеците, годините и сезоните. Погледни през прозореца и виж какво е времето. Отбележи на твоя календар.Комплетът съдържа 50..

66.00лв.

Andreu toys Магнити "Животни" - 20 бр. - 8 см.

В комплекта има 20 различни дървени магнита животни. Играчката е с опознавателна цел, детето да научи животните. Когато започне да играе и да ги подрежда се раз..

36.00лв.

Andreu toys Магнити "Превозни средства" - 20 броя

В комплекта има 20 различни дървени магнита превозни средства. Играчката е с опознавателна цел, детето да научи различните превозни средства. Когато започне да ..

36.00лв.

Andreu toys Магнитна джунгла

Играйте и се забавлявайте с магнитните животни, хора и автомобили в джунглата като ги поставяте върху различните декори. Можете да свържете и два декора. Можете..

42.00лв.

Andreu toys Магнитни букви и цифри

Комплектът съдържа магнитни букви и цифри. Упражненията с буквите развиват езиковите умения. Комплектът съдържа и основните знаци, с помощта на които детето бър..

42.00лв.

Andreu toys Магнитни деца - 8 героя

Кутията съдържа 12 части. Детето може да създаде 8 деца, като комбинира частите. Всеки герой се състои от 3 елемента, които детето свързва с помощта на магнит. ..

38.00лв.

Andreu toys Магнитни модерни момичета с дрехи

Играйте и се забавлявайте с тези три магнитни кукли, дрехи, обувки, чанти и аксесоари. Направете различни комбинации, за да създадете свой собствен стил. Можете..

42.00лв.

Andreu toys Малка червена кухня с аксесоари "Мече"

Време е да извадите тенджерите и тиганите и да приготвите празнично меню за цялото семейство. С тази прелестна малка кухня малките готвачи ще експериментират и ..

155.00лв.

Andreu toys 4 пъзела в кутия "Джунгла"

Комплектът съдържа 4 пъзела с четири животни, които се срещат в джунглата - лъв, хипопотам, маймуна и слон. Всеки пъзел съдържа 12 елемента. Четирите пъзела мог..

24.90лв.