Бебешки магазин Дундьо

Бебешки магазин Дундьо

Avent Ръчна помпа за изцежане Natural Motion с чаши VIA

Все още без оценка Напишете коментар
99.00лв. 79.20лв.

Спестявате 19.80лв.

Код на продукта:
8710103944010
Производител:
Philips Avent
  • *Безплатна доставка

  • *Дундьо CLUB

Ръчната помпа за кърма дава на майките три основни предимства:

1. По-ефективно изцеждане на кърма, тъй като помпата комбинира вакуум и стимулация, точно както бебето. Тази комбинация от изцеждане и масаж помага за по-бързо потичане на кърмата /в сравнение с досегашната гама помпи и ключови конкуренти/

2. Персонализирано нежно изживяване, благодарение на мек силиконов уплътнител, който се адаптира към размера и пасва на всяка гърда /99,98%/

3. Свободата да се изцежда удобно навсякъде и по всяко време

Тенденции:

• Глобално тенденцията да се кърми се увеличава, тъй като майките все повече се стремят да хранят своите бебета по най-добрия начин.

• Кърменето може да бъде предизвикателство, но майките все още искат да дават кърма на своите бебета поне 6 месеца (варира в зависимост от пазара) 

Нов дизайн с иновативна технология Natural Motion.

Силиконовият уплътнител, вдъхновен от уникалния начин по който бебето суче, подпомага потичането на кърма и намалява общото време на изцеждане. Мекият силиконов уплътнител се адаптира, както към размера, така и към формата на гърдите /пасва на 99,98 % от размерите на зърната до 30mm/. Помпата е компактна и лека, което я прави лесна за съхранение и транспортиране, идеална за изцеждане в движение.

Контрол на потока посредством дръжката.

Майките могат да персонализират и регулират ритъма на изцеждане и засмукването с помощта на дръжката и според техния комфорт и поток на мляко.

Удобна позиция на тялото без нужда от навеждане напред.

Лесно почистване – тъй като има само няколко части тази ръчна помпа е лесна за сглобяване, използване и почистване , use and clean.

Иновации

Вдъхновена от бебето. Адаптира се към майката.

Що се отнася до изцеждането на мляко, най-добре с това се справя бебето.

Уникалната комбинация от всмукване и натиск върху зърната стимулира бързия поток на млякото и с времето гърдите произвеждат повече кърма. Ето защо разработихме технологията Natural Motion, създадена да имитира бебето по време на сучене, за да даде възможност за естествено отделяне на мляко и да помогне за изцеждането на повече кърма за по-кратко време.

С контейнери за съхранение VIA Philips AVENT съхранението на кърмата или бебешка храна по време на разходка или пътуване е лесно и удобно.

Без суматоха и опасност от разливане при пренасяне благодарение на капачките с винт. Контейнерите за съхранение VIA Philips AVENT могат да се подредят стабилно един върху друг, и така спестяват място в хладилника.

Могат да бъдат лесно надписани и замразени във фризера, благодарение на което винаги ще имате готова кърма за хранене на бебето.
Контейнерите за съхранение VIA Philips AVENT са съвместими с помпите за изцеждане на кърма Philips AVENT и дават възможност да изцеждате кърмата си директно в контейнера, след това да поставете биберон и да храните бебето, без необходимост от преливане в шише. 


Контейнерите за съхранение VIA Philips AVENT са подходящи за многократна употреба. Когато започнат да дават някакви признаци на изхабяване спрете употребата и ги изхвърлете. 

Подходящи за използване в стерилизатор. Прочетете внимателно инструкциите. 

Подходящи за използване в нагревател за шишета и съдомиялна машина. 

Съвместими с помпи за изцеждане Philips AVENT и биберони Philips AVENT.

Без BPA

СЪДЪРЖАНИЕ:

Помпа за изцеждане на кърма Natural Motion с уплътнител

1 бр. основа/капак за фунията при пренасяне/пътуване

1 бр. адаптор

3 бр. контейнери за съхранение на кърма VIA 180 мл с капачки

1 бр. биберон за хранене Natural 0м+

Инструкция за употреба

Тагове:

Напишете коментар