Бебешки магазин Дундьо

Бебешки магазин Дундьо

Играчка за количка, кошара и столче Babyono Play More Skinny Mates

Все още без оценка Напишете коментар
45.80лв.
Код на продукта:
ON1466
SKU: 5901435413180
Производител:
Baby Ono
  • *Безплатна доставка

  • *Дундьо CLUB

Образователната играчка SKINNY MATES запознава детето ви с разнообразен свят от цветове, звуци и форми. Спираловидната форма позволява играчката да се закача на всички видове столчета за кола или детски колички, благодарение на което тя може да придружава детето по време на пътуване и разходка.


Характеристики

КОЛЕКЦИЯ "ИГРАЙ ПОВЕЧЕ


Идеята на колекцията е да стимулира любопитството на детето и да го насърчи да действа чрез игра. Тя позволява на детето да придобие нови умения. Колекцията е предназначена за сетивна и умствена дейност.


УЧЕНЕ НА ЕМОЦИИ


Играчката дава на детето чувство за сигурност и подпомага емоционалното развитие чрез отзивчивите си функционалности при взаимодействие.


ВИНАГИ ЗАЕДНО


Благодарение на спираловидната си форма играчката може да бъде прикрепена към столче за кола, детска количка или детско легло.


ВЪЗМОЖНОСТ ЗА ДВИЖЕНИЕ


Играчката се състои от няколко части, които могат да се движат по спиралата. Това позволява на детето да се научи на пространствено мислене.


МЕКА ТЕТРА


Меката силиконова гризалка, включена в комплекта на играчката, успокоява раздразнените венци по време на никнене на зъбите.


СТИМУЛИРАЩ ПИСКЛИВ ЗВУК


Пискливият звук на играчката предизвиква интерес, показвайки причинно-следствените връзки.


ШУМОЛЯЩИ ЕЛЕМЕНТИ


Скритите в листото шумолящи елементи ще заинтересуват детето и ще привлекат вниманието му.Огледалото, поставено в единия край на спиралата, позволява на детето да се запознае със собствения си образ.


ЕТИКЕТИ И ТОПЧЕТА


Цветните, стърчащи етикети и меките силиконови топчета стимулират чувството за допир на детето.


Технически характеристики

Материал: Материал: 100% полиестер.

Тегло: 0,14 кг.

Подходящ за деца от 0 месеца (0m+).

Напишете коментар