Бебешки магазин Дундьо

Бебешки магазин Дундьо

Баланс колело Lionelo Alex Orange

Все още без оценка Напишете коментар
120.00лв.
Код на продукта:
LOE-ALEX ORANGE
SKU: LOE-ALEX ORANGE
Производител:
Lionelo
  • *Безплатна доставка

  • *Дундьо CLUB

Всестранно развитие на детето

Alex е Баланс колело, което позволява на детето ви да тренира равновесие, координация и укрепване на мускулите от ранна възраст. Това е перфектното въведение към следващото предизвикателство - овладяването на по-трудното каране на традиционен велосипед. Велосипедът гарантира и часове на страхотно забавление на чист въздух.


Расте заедно с вашето дете

Alex може да се регулира според височината на малкия ездач. Седалката и кормилото са регулируеми, което означава, че малкото дете може да се наслаждава на колелото дълго време. Рамката е изработена от специална метална сплав и издържа до 30 кг! Освен това рамката не се деформира, изключително лека е и действа като амортисьор.


Безопасно пътуване

Заради малките деца сме се погрижили времето, прекарано с велосипеда Alex, да бъде напълно безопасно. Дръжките са нехлъзгащи се и имат специални защитни елементи, които предпазват ръцете ви в случай на падане. Кормилото също е защитено, за да осигури защита в случай на удар с корема или главата. Благодарение на заключването с усукване непредвидените падания са сведени до минимум.


Комфорт за малкия велосипедист

За да може детето ви да се наслади на дългата игра, сме се погрижили и за комфорта. Седалката е мека и е проектирана така, че да избягва ожулвания по деликатната кожа на детето. Освен това велосипедът е снабден с оформена подложка за крака с релеф против приплъзване, която със сигурност ще подобри комфорта при каране. 


Технология EVA

Пътят на малчугана към обучението за каране може да бъде криволичещ. Стабилните 12-инчови колела на нашия велосипед не могат да бъдат победени. Не се притеснявайте за гумите, които работят добре независимо от повърхността, и се наслаждавайте на забавлението на детето си - благодарение на колелата, които не се нуждаят от поддръжка, няма нужда от тромаво помпане, а протекторът подобрява сцеплението по време на движение.


Тествано качество

Alex е подложен на многоетапна проверка - преминал е както серия от вътрешни проверки, така и тестове в независими сертифициращи лаборатории - TUV и SGS. Пълно съответствие с европейския стандарт за безопасност EN 71.


Повече информация

Възрастов диапазон

3-6 години

Капацитет на натоварване

30 кг

Тип колела

Пяна

Размери на колелото

12 инча

Дръжки

против приплъзване

Заключване на волана

Да

Стъпала за краката

Не

Височина на седалката

регулируем, 30-37 см

Размери

39x88x60 cm

Тегло

3,3 кг

Регулиране

кормило, седалка

Напишете коментар