Бебешки магазин Дундьо

Бебешки магазин Дундьо

Кухненски робот за готвене на детски храни AGU Octopy

Все още без оценка Напишете коментар
305.00лв. 244.00лв.

Спестявате 61.00лв.

Код на продукта:
694.119865
SKU: OCTOPY
Производител:
AGU
  • *Безплатна доставка

  • *Дундьо CLUB

Кухненският робот за приготвяне на детски ястия 5 в 1 AGU Octopy представлява изключителен домакински уред, който е идеален за съвременните родители, стремящи се към бързо и лесно приготвяне на здравословна храна за техните малки деца. Със своите многофункционални възможности, AGU Octopy улеснява всекидневието, като предлага пет ключови функции: готвене на пара в два режима, пасиране и рязане на съставките, поддържане на готовата храна топла, подгряване на предварително приготвени ястия и стерилизиране на съдове и прибори.
 
Защо да изберете AGU Octopy?
 
*Разнообразие от функции за здравословно готвене: Позволява ви да приготвяте прясна храна, обогатена с витамини и минерали, благодарение на двете настройки за готвене на пара, както и опциите за рязане и пасиране.
 
*Поддържа храната ви топла: Специалната функция за поддържане на топлина гарантира, че храната на вашето дете винаги ще бъде топла и готова за консумация.
 
*Безопасност и удобство: Уредът е снабден с двойна система за безопасна употреба, която предотвратява работата му при липса на вода или при неправилно поставена кана. LED сензорният панел улеснява управлението, а функцията за отложен старт позволява на родителите да планират приготвянето на храната според нуждите на семейството.
 
*Ниско ниво на шум: AGU Octopy работи тихо, което го прави идеален за употреба в домакинства с малки деца.
 
*Голям капацитет и лесно почистване: С капацитет на купата от 900 ml, който може да бъде увеличен с допълнителни аксесоари, този уред е перфектен за приготвяне на големи количества храна, като същевременно всички компоненти могат лесно да се почистват в съдомиялна машина.
 
*Стилен дизайн: AGU Octopy е не само практично, но и стилно допълнение към всяка кухня, благодарение на своя модерен дизайн.

 
Изборът на AGU Octopy за приготвяне на детски ястия е повече от разумен – той е инвестиция в здравето и благополучието на вашето дете. С него, приготвянето на храна става не само лесно, но и забавно, позволявайки на родителите да експериментират с различни вкусове и рецепти, за да открият това, което най-много харесва на техното бебе. AGU Octopy е идеалният помощник за всяка заета мама или татко, който иска да осигури най-доброто за своето дете, без да прави компромис с качеството и вкуса на храната.

Напишете коментар