Бебешки магазин Дундьо

Бебешки магазин Дундьо

  • Invu детски слънчевите очила

Invu детски слънчевите очила

Все още без оценка Напишете коментар
59.00лв.
Код на продукта:
K2914A
SKU: K2914A
Производител:
Invu
  • *Безплатна доставка

  • *Дундьо CLUB

Слънчевите очила са незаменим и стилен аксесоар за всеки човек. Независимо какъв начин на живот водите, живеете в мегаполис или харесвате активната почивка в страната винаги ще ви трябват очила. Ако вашият избор падна върху елегантния модел слънчеви очила Invu от световно известната марка INVU, тогава можете да сте сигурни в качеството на тези очила и оригиналността на продуктите. Швейцарските слънчеви очила без усилия подобряват стила и блясъка на вашето дете. Ултра поляризираните лещи им позволяват да виждат света без отблясъци и да се наслаждават на всяка сцена. UVV филтриращата технология на INVU предпазва очите от вредни лъчи. Детските слънчеви очила са проектирани интелигентно от Swiss Eyewear Group елиминиращи потенциално вредните метални части, а мекият термопластичен материал прави рамките толкова здрави и удобни за носене. Очилата на марката INVU се отличават с перфектно прилягане и защита, което им позволява да намерят фенове във всички страни. 

Защита и комфорт - очилата INVU имат ултра поляризирани лещи с пълна защита от UV-400 и удобни, издръжливи рамки, изработени от подходящи за децата материали.

Перфектното зрение, заедно със 100% защита от вредните UV лъчи е гарантирано от ултра поляризирана леща. Слънчевите очила INVU Kids са най-добрият приятел на децата и спокойствие за родителите, когато става въпрос за безопасност и защита.

Храктеристика:

цвят на лещите: сив / поляризирани

UV защита: UV400

размер: 44/17 / -104

възраст: 1-3

калъф за съхранение

Страна на произход Швейцария

Напишете коментар