Бебешки магазин Дундьо

Бебешки магазин Дундьо

Кош за новородено UPPAbaby за количка CRUZ или UPPAbaby VISTA - цвят GREGORY

Все още без оценка Напишете коментар
566.00лв.
Код на продукта:
74552654
SKU: 74552654
Производител:
UPPABABY
  • *Безплатна доставка

  • *Дундьо CLUB

Кошът за новородено на UPPAbaby е изработен от здрави, но приятни за детето материи. Неговото матраче, сенник и вградена вентилационна система осигуряват приятен сън. Ниското тегло, удобната дръжка и възможността му да се сгъва до компактни размери го правят отлично решение за легълце при пътувания 



✴ Може да монтирате този кош за новородено върху бебешката количка UPPAbaby VISTA V2, ако семейството Ви порасне с още един член, а по-голямото братче или сестриче още има нужда от превозно средство за разходки или пък сте били зарадвани с близнаци. 
✴ Ако притежавате количката UPPAbaby CRUZ V2, сменете седалката ѝ с него, за да я направите подходяща за новородено (тази количка също може да се конфигурира от количка за едно дете в такава за близнаци или породени; тя позволява на нейното шаси да бъдат монтирани два коша за близнаци или седалка за бебе на възраст над 6 месеца и кош за новородено за породено дете). 
✴ Кошът е изработен от комбинация от висококачествен памук и полиестер, която го прави едновременно здрав, но и мек на допир. 
✴ Матрачето в него е с голям размер, за да осигури по-удобно пространство за растящото поспаланче. 
✴ Матракът отлично съчетава твърдост и мекота, за да даде необходимата опора на нежното бебешко тяло, но и комфорт за по-добър сън. 
✴ Той е и дишащ, за да се избегне спарване и за да може бебчо да поддържа безопасна, здравословна температура. 
✴ Калъфът на матрака, както и вътрешната дамаска може да се сваля и да се пере в перална машина.



✴ Външните страни на коша на UPPAbaby могат лесно да се изтъркат, ако са замърсени. Материалът, от който са изработени не се цапа лесно.  
✴ Разгъващ се сенник осигурява защита от вредните слънчеви лъчи с фактор UPF 50. 
✴ Вградена вентилационна система осигурява движение на въздуха, за да се избегне спарване и опасно загряване на бебчо. Така се осигурява и приятно прохладна среда за сън. 




Комарник предпазва от насекоми, полени и други летящи из въздуха вредни и неприятни предмети.  
Кошът е лек и се сгъва до компактен размер. Това го прави много лесен за пренасяне. Тази функция е много удобна, защото позволява да го използвате като кошарка при гостуване у приятели или роднини и при пътувания. 






Технически спецификации: 


Размери (Ш х Д х В): 
40,64 х 78,74 х 25,4 (60,96 с вдигната дръжка) см 


Подходящо за деца: от рождение до достигане на тегло от 9 кг или докато детенцето започне да се изправя на ръчички и коленца 

Напишете коментар