Бебешки магазин Дундьо

Бебешки магазин Дундьо

Козирка за къпане Reer 76043

Все още без оценка Напишете коментар
13.99лв.
Код на продукта:
76043
SKU: 4013283760437
Производител:
Reer
  • *Безплатна доставка

  • *Дундьо CLUB

Измийте косата без сълзи

Понякога миенето на косата е борба за родители и деца: Ако на малкото му влезе вода или шампоан в очите, тя дразни и пищенето започва. Козирката за къпане надеждно поддържа пяната и течащата вода далеч и предпазва чувствителните детски очи - за спокойно къпане и спокойни родители.

 

Максимална защита благодарение на добре обмислени детайли

Малките деца трудно затварят очи, докато им миете косатаКозирката позволява на любимото ви да държи очите си отворени и да диша свободно, докато миете косата му. Това дава сигурност на детето ви и премахва страха от къпанетоГолемият щит отпред и дългите страни предпазват очите, устата и ушите от контакт с шампоан и течаща вода. Водоотблъскващата EVA пяна ви предпазва от намокряне.

 

Расте с детето

Лесно регулируемата закопчалка с велкро гарантира, че защитата на шампоана винаги може да бъде перфектно адаптирана към размера на главата.  Той се регулира свободно между 40-55 см, което съответства на обиколката на главата на децата от приблизително 6 месеца до 6 години.

 

Комфорт при носене

Изработена от мека, гъвкава пяна, козирката обхваща добре формата на главата, така че да не може да тече вода в лицето. Мекият материал е приятен за кожата , дори за чувствителен скалп.

 

Многофункционална и полезна

Практичната козирка за глава не само помага при измиване на косата, но и е удобен помощник в други ежедневни дейности. Може да се използва за слънцезащита  или да е полезна при подстригване.

 

Информация за продукта:

Подходящ за около 40-55 см обиколка на главата

Симпатичен дизайн на кит

Материал: EVA

Напишете коментар