Бебешки магазин Дундьо

Бебешки магазин Дундьо

Какво трябва да знаем за бременността и раждането. Наръчник на бъдещата майка.

Все още без оценка Напишете коментар
11.95лв.
Код на продукта:
978-619-7356-65-6
SKU: 978-619-7356-65-6
Производител:
Издателство Асеневци
  • *Безплатна доставка

  • *Дундьо CLUB

Тази книга е създадена като помощник на бъдещите родители в един от най-важните моменти в живота им – бременността и раждането. Заредена с положителни емоции, тя дава насоки на бъдещите майки как да се справят с трудностите през този период.

Бременността се разглежда поетапно, като се обръща внимание на всеки триместър и неговите специфични особености. Проследени са промените, които настъпват в тялото и психиката на жената.

Тук ще намерите отговори на основни въпроси като справянето със сутрешното гадене, необходимите медицински изследвания, естествено раждане и секцио, къпане и хранене на новороденото, пози при кърменето и колики. Предложен е и примерен хранителен режим, както и леки упражнения за бременни.

Специално внимание е отделено на емоциите и страховете на бъдещите татковци.Дават им се полезни съвети за емоционалното състояние на жените през периода на бременността и как могат да ги подкрепят по-добре.

В края на книгата са поместени много приложения – списъци и документи, които ще са ви безценен помощник по време на бременността, а и след това.

С този полезен наръчник ще положите стабилна основа и ще се почувствате уверена като бъдеща майка.

Книгата е консултирана с акушер-гинеколог д-р Дениза Алексиева.

Напишете коментар