Бебешки магазин Дундьо

Бебешки магазин Дундьо

Книга Детокс 2.0

Все още без оценка Напишете коментар
29.90лв.
Код на продукта:
741102365
SKU: 741102365
  • *Безплатна доставка

  • *Дундьо CLUB


Детокс 2.0 е една изцяло нова като концепция книга, която ще ви научи не само как да пречиствате тялото си, но и най-вече
ще хвърли нов поглед над здравето и начина ви на живот. Тук ще намерите полезна информация за всички основни компоненти, от които се изгражда един правилен хранителен режим и ще намерите не само знания, но и мотивация, за една голяма крачка към вашето ново Аз!


Описание

В тази пречистваща програма сме наблегнали на нещо изключително важно, което не забелязваме при почти нито една детоксикация както на българския така и на световния форум. Това е фактът, че всички хора имат различен начин на живот и за някои е изключително трудно, и дори опасно, да преминат рязко към стриктен режим в стил лечебно гладуване. Детоксикацията е позната още като лечебно гладуване, защото през този период енергията, която обикновено се използва за храносмилане, се пренасочва към имунната функция, растежа на клетките и отделителните процеси. Точно поради тази причина е невъзможно едновременно да се пречиствате и да се храните обилно . През периода на изхвърляне на токсините се намалява значително натоварването върху имунната система, а на храносмилателната се спестяват възпаленията, които често са
резултат на алергични реакции от храните. Поради понижаването на сeрумнитe мазнини, кръвта се разрежда, подобрява се снабдяването на тъканите с кислород и белите кръвни клетки се движат по-добре.
Друг много важен процес през този цикъл от време е освобождаването на химикалитe, които се съхраняват в мaзнините. При почти всички хора детокс програмата е обвързана със загуба на телесно тегло и изгаряне на мазнини.
Хранителния режим, който ще спазвате в следващите 15 дни е подбран така, че да подобри възможно най-много здравословното ви състояние и да предотврати появата на каквито и да било болести и нарушения в работата на организма ви. Искрено се надяваме да извървим заедно този път до самия му край, за да можем накрая да си кажем едно голямо благодаря и да се гордеем с постигнатите резултати!

 

Какво съдържа книгата?

  • 15 дневна хранителна програма за пречистване и отлсабване, в която ще намерите интересни рецепти и вкусни шейкове, които съдържат лесно откриваеми продукти.
    • Тренировъчна програма и съвети за тренировките по време на процеса. Програмата е пригодена и за прилагане в домашни условия.
    • Подробно обяснение за процеса на пречистване, симптомитe, по които да разберем дали всичко върви по план, и много информация за оргaнизмa и неговото правилно функциониране.
    • Описание на ползите и качествата на всички храни, и съставки + таблица с енергийните им стойности.
    • Мотивация!

ВАЖНО : Книгата може да бъде доставена до всички континенти и страни, като доставката отнема между 7 и 14 дни. За целта трябва поръчката да бъде заплатена онлайн, с карта. 

Напишете коментар