Бебешки магазин Дундьо

Бебешки магазин Дундьо

  • Ciela DVD Моята програма/Йога за възстановяване след раждане

Ciela DVD Моята програма/Йога за възстановяване след раждане

Все още без оценка Напишете коментар
15.00лв.
Код на продукта:
86963285
SKU: 86963285
Производител:
Ciela
  • *Безплатна доставка

  • *Дундьо CLUB

Здравейте, мили дами, дарили живот!

След раждането, когато новият човек в живота ни е вече факт, повече от всякога имаме нужда от време, което да отделим за себе си и своето възстановяване.

Представям ви моя подбор от упражнения по йога след раждане, специално за нуждите на тялото ни след тази голяма промяна. Този курс е естествено продължение на програмата ми за бременни.

Ще ни помогне да премахнем излишните килограми, да стегнем корема, ханша и бедрата, да премахнем напрежението от шията, раменете и кръста, да подобрим гъвкавостта на гръбнака, а и изобщо на цялото тяло.

Програмата е подходяща и за майки и жени, които никога не са се занимавали с йога. Упражненията, които съм подбрала, са прости, но по-интензивни и много ефикасни за цялостно възстановяване и за премахване на умората и стреса. Показвам и по-трудните им варианти за по-напредналите, но вие изберете онези, които са според възможностите ви.

Накратко за програмата. Разделих я на отделни части, които могат да се комбинират по между си, или да се правят според нуждите и времето, с което разполагате.

Първата част включва упражнения с елементи на йога с вашето бебе. Тя е за моментите, в които нямате възможност да се отделите от него, но поне ще ги използвате за ударно стягане на най-променените от бременността части от тялото и крайниците.

Втората част е основната самостоятелна йога програма. Това ще е само вашето лично време в което да се възстановите чрез упражнения (асани).

Накрая съм отделила дишането (пранаяма техника) и релаксацията за ваше удобство. Можете да ги практикувате самостоятелно, след упражненията с вашето бебе или след основната програма, или просто когато имате желание само да си отпочинете и да се освежите.

Програма е консултирана с инструктора по хата йога – Снежана Ненчева.

Надявам се времето, прекарано заедно, да подобри формата ви, да ви зареди с енергия и да се върнете доволни и отпочинали към ежедневните ви задължения!

Светла Иванова

Напишете коментар