Бебешки магазин Дундьо

Бебешки магазин Дундьо

  • Ciela DVD Моята програма/Йога за бъдещи майки

Ciela DVD Моята програма/Йога за бъдещи майки

Все още без оценка Напишете коментар
15.00лв.
Код на продукта:
86963252
SKU: 86963252
Производител:
Ciela
  • *Безплатна доставка

  • *Дундьо CLUB

Скъпи бъдещи и настоящи майки за първи път на българския пазар имате възможност да се насладите на йога практики вкъщи. DVD-тата „Моята програма – Йога за бъдещи майки“ и „Моята програма – Йога за възстановяване след раждане“ са личните програми за добра форма по време на бременност и след раждане на певицата и писателка Светла Иванова. 

Голямо предимство на дисковете е стилното им поднасяне и компанията, която ще ви прави чаровната изпълнителка, както и домашният уют, в който може да практикувате в желаното от вас време. Така, без да се налага да се съобразявате с точен час, търсене на място за паркиране и разход на допълнителни средства, ще се радвате на добро здраве и настроение. За това ще допринесе и кадифения тембър на певицата, както и фонът, на който асаните се изпълняват – приятна релаксираща музика, звуци от природата и галещи ухото мелодии, изпълнени с класическа китара. 

Упражненията, както и техниките за дишане и релаксация, които са демонстрирани, са съобразени с нуждите и възможностите на бременните жени и майките, за да ги подготвят за една по-лека бременност и раждане, по-голямо самочувствие и добра форма преди и след раждането. Програмите са консултирани с нужните специалисти и йогаинструктори. Горещо ви препоръчваме нейните съвети!

Напишете коментар