Бебешки магазин Дундьо

Бебешки магазин Дундьо

  • ЗИМЕН БЕБЕШКИ БАЛСАМ ЗА БУЗИ И УСТНИ Wooden Spoon 60ml.

ЗИМЕН БЕБЕШКИ БАЛСАМ ЗА БУЗИ И УСТНИ Wooden Spoon 60ml.

Все още без оценка Напишете коментар
19.85лв.
Код на продукта:
30147
SKU: 30147
Производител:
Wooden Spoon
  • *Безплатна доставка

  • *Дундьо CLUB

По време на студените месеци нежната бебешка кожа на лицето се нуждае от допълнително подхранване. Разликата в температурите навън и у дома може да направи кожата на бебето чувствителна, зачервена и изпръхнала.
Създадохме този мехлем специално за зимните месеци, през които кожата има нужда да бъде защитена, възстановена и дълбоко подхранена. Магическата съставка в този продукт е пчелният восък, който създава защитен филм върху лицето като предпазва кожната бариера от вятър и студ. В комбинация с мощните масла от сладък бадем и кайсия, бебешката кожа остава дълготрайно хидратирана и успокоена.

Маслото е направено само от висококачествени натурални и био сертифицирани съставки. Продуктът е съобразен с последните изисквания на ЕС и има външна професионална оценка за безопасност и ефективност.

Не съдържа химикали, петролни деривати, консерванти, ГМО и синтетични съставки.
INCI: Olea europea (Маслина) fruit oil*; Cocos nucifera (Кокос) oil*; Cera alba* (Пчелен восък); Prunus amygdalus dulcis (Сладък бадем) oil*; Prunus armeniaca kernel (Кайсия) oil*; Tocopherol (Вит. Е)

*Био сертифицирани съставки

 Съставките отблизо:

Маслиново олио* (Зехтин) – прави кожата мека и подхранена със своите регенеративни свойства. Богато на Омега 3 и 6 мастни киселини, съдържа мощни антиоксиданти, както и витамините Е и К.

Пчелен восък – Използван от векове и известен със силните си противовъзпалителни и бактерицидни свойства. Пчелният восък регулира кожния баланс и осигурява защитна бариера при силно чувствителна кожа. 

Олио от сладък бадем* – богато на витамини A, Е, D, B1, B2 и B6, минералите магнезий и калций, както и голямо количество мононаситени киселини, омега – 3 и други мастни киселини. То е подходящо за всекидневна грижа и на най-чувствителната кожа. Олиото от бадем подхранва, омекотява и е познато като отлично средство за успокояване на сухота и кожни раздразнения.

Олио от кайсия* – Силно подхранващо и омекотяващо, подходящо и за най-чувствителната кожа. Натурално богато на витамините Е и А, които правят кожата еластична и дълготрайно хидратирана. Съдържащите се в олиото Омега мастни киселини предпазват и възстановяват кожната бариера при силно изсушена кожа.

Натурален Витамин Е** – извлича се от пшеничен зародиш. Силен антиоксидант, който запазва другите натурални съставки свежи за по-дълъг период.

*Био сертифицирана съставка, хранителен клас

**Натурална съставка
Напишете коментар