Бебешки магазин Дундьо

Бебешки магазин Дундьо

  • Био Слънцезащитен Лосион Wooden Spoon Baby&Family 30 SPF,50 ml

Био Слънцезащитен Лосион Wooden Spoon Baby&Family 30 SPF,50 ml

Все още без оценка Напишете коментар
23.95лв.
Код на продукта:
3017
SKU: 3017
Производител:
Wooden Spoon
  • *Безплатна доставка

  • *Дундьо CLUB

Био слънцезащитен лосион Baby&Family 30 SPF на  Wooden Spoon е с водоустойчива формула, лесна за нанасяне и напълно изчистена от консерванти, химични филтри и синтетика. Съставен от масла от ший, какао и кокос, обогатени с цинков оксид и витамин Е, той е перфектният избор на качествена слънцезащита за цялото семейство. Лосионът дълбоко подхранва и хидратира кожата, което помага за по-дългото запазване на тена и за намаляване на риска от белене. В същото време продуктът не оставя бели петна и не стои мазно на кожата.

Слънцезащитен лосион Baby&Family 30 SPF е подходящ за бебета – формула без алергени и химични съставки. Лесно се нанася и е водоустойчив, което спестява задължителното повторно нанасяне след бурни игри във водата.

Слънцезащитен лосион Baby&Family 30 SPF за жени – дълбоко и нежно подхранване на кожата. Благодарение на богатия си на масла състав, кожата е много по-мека, хидратирана и подхранена. Тенът се запазва по-дълго и се намалява риска от белене на кожата след слънце. Не оставя бели петна при нанасяне и при намокряне.

Слънцезащитен лосион Baby&Family 30 SPF за мъже – истинска природна и сериозна защита за жадните за приключения. Нанася се лесно, не стои мазно, икономичене и в удобна airless опакова, което защитава продукта при екстремни ситуации.

Начин на употреба: Нанесете малко количество от лосиона преди да се изложите на слънце. Избягвайте контакт с очите.

Състав: Sunflower (слънчоглед) Seed Oil*; non-nano Zinc Oxide 20% (цинков оксид);  Theobroma Cacao (какао) Seed Butter*;  Butyrospermum Parkii (ший) Butter*; Cocos Nucifera (кокос) Oil*; Cera Alba (пчелен восък)*; Tocopherol (витамин Е),

*Сертифицирани БИО

Произход: България

Напишете коментар