Бебешки магазин Дундьо

Бебешки магазин Дундьо

  • The puppet Company Кукла ръкавица за театър Бежов лабрадор, серия Пухкави коремчета, 30 см., 9504

The puppet Company Кукла ръкавица за театър Бежов лабрадор, серия Пухкави коремчета, 30 см., 9504

Все още без оценка Напишете коментар
42.90лв.
Код на продукта:
9504
SKU: 9504
Производител:
The puppet Company
  • *Безплатна доставка

  • *Дундьо CLUB

Горди сме да приветстваме нашата последна супер мека колекция - „Cuddly Tumms“. Проектирани като перфектния спътник през деня или нощта, това са най-приятните ни кукли досега! С осемте различни героя, от които да избирате, ние знаем, че на техните прекрасни пухкави коремчета трудно ще се устои!

Средна височина на серията - 30см.

Играта с кукли за куклен театър развиват мисленето, фантазията, говора, фината моторика, креативността на децата. Те дават възможност за игра и обучение едновременно. Подходящи са, както за детска ръка, така и за ръка на възрастен.

Куклите за куклен театър на The puppet Company, са сертифицирирани и отговарят на стандартите за безопасни играчки EN71 и ASTM.

Куклата се пере се на ръка, с мек сапун и топла вода, при температура 30 градуса. Оставя се да изсъхне на стайна температура. Не използвайте белина. Да не се глади, да не се пере в перална машина и да не се суши със сешоар. Играчката има пластмасови очички.

Материал: плюш, памучен текстил, пластмаса.

Не оставяйте детето без родителски контрол преди да сте се уверили, че сте отстранили дребните части и играчката е безопасна!

Опаковката не е за игра!

Моля, имайте предвид, че цветовете на снимката са илюстративни и може да има различия.


Напишете коментар